Pengawas Gila!

Pengawas Gila!

1.3M Reads 71.2K Votes 64 Part Story
Mia By MyaAmeera Updated Jun 27

Cinta? Mengarut semua tu. Tiada lagi perkataan 'cinta' untuk si Pengawas Gila, Sarah Zulaikha. Lagipun budak 'underage' mana boleh bercinta. SPM pun tak lepas lagi.

Tapi dalam diam, dia menyimpan perasaan pada seseorang. Tapi siapa? Adakah Amirul Firdaus yang merupakan Ketua Pengawas di SMK Megah merangkap bestfriendnya? Atau Mohammad Addrian yang setia menunggunya selama bertahun-tahun?

Shah Adam pula muncul kembali. Ingatkah dia pada Sarah? Apakah perasaan Sarah akan wujud kembali untuk Shah Adam? 

Oh my! 

Apa yang bakal terjadi? 



Key tak reti buat sinopsis, bacalah. Ni sinopsis beberapa bab awal je. Enjoy!

  • amnesia
  • cintatigasegi
  • family
  • friendship
  • humor
  • konflik
  • lawak
  • love
  • lovestory
  • pelajar
  • pengawas
adilazahid adilazahid Jul 02
Rare sia minah ni😂😂 brubah 360° kauuu😂 trberanak kcing sblah umah aku ahahaha😂😂
kimtaetae_129 kimtaetae_129 a day ago
Medina pempuan Kan?Dia pengawas or x??Sbb ckp Sarah sorang jer pengawas pempuan...Tpi knpa dlm bilik meeting Tu Sarah dok sebelah Medina?
👏👏👏 permulaan cita yang best dah buat aku nak baca bab seterusnya.
aina_jh14 aina_jh14 Mar 27
Wow!😱😱 Boleh dijadikan contoh sebab saya pun pengawas sekolah 😂👍
hasfzhsn hasfzhsn Jun 08
satu2nya pngawas perempuan ? haha biasanya 3/4 dari pngawas adlh perempuan 😅😂😂
FasyaRamli FasyaRamli Sep 05
Cerita @sis4na ni kan buat aku angau doh especially FARHAN!!!!!!omgggg dhlah crush aku nama dia sebijik cam farhan dalm kpvst angan angan aku baca beb (promot citer @sis4na kejap ahhahaha)