Pengawas Gila!

Pengawas Gila!

1.4M Reads 76.1K Votes 65 Part Story
Mia By MyaAmeera Updated May 16

Cinta? Mengarut semua tu. Tiada lagi perkataan 'cinta' untuk si Pengawas Gila, Sarah Zulaikha. Lagipun budak 'underage' mana boleh bercinta. SPM pun tak lepas lagi.

Tapi dalam diam, dia menyimpan perasaan pada seseorang. Tapi siapa? Adakah Amirul Firdaus yang merupakan Ketua Pengawas di SMK Megah merangkap bestfriendnya? Atau Mohammad Addrian yang setia menunggunya selama bertahun-tahun?

Shah Adam pula muncul kembali. Ingatkah dia pada Sarah? Apakah perasaan Sarah akan wujud kembali untuk Shah Adam? 

Oh my! 

Apa yang bakal terjadi? 



Key tak reti buat sinopsis, bacalah. Ni sinopsis beberapa bab awal je. Enjoy!

  • amnesia
  • cintatigasegi
  • family
  • friendship
  • humor
  • konflik
  • lawak
  • love
  • lovestory
  • pelajar
  • pengawas
  • teenfiction
Firdaus?? aih mcam nama ex  form 6 sekolah saya lah.. nama ayah dia pown ada dlam tu..
adilazahid adilazahid Jul 02, 2017
Rare sia minah ni😂😂 brubah 360° kauuu😂 trberanak kcing sblah umah aku ahahaha😂😂
berika_165 berika_165 Dec 16, 2017
Medina pempuan Kan?Dia pengawas or x??Sbb ckp Sarah sorang jer pengawas pempuan...Tpi knpa dlm bilik meeting Tu Sarah dok sebelah Medina?
Orkid_Ungu92 Orkid_Ungu92 Nov 05, 2017
👏👏👏 permulaan cita yang best dah buat aku nak baca bab seterusnya.
aina_jh14 aina_jh14 Mar 27, 2017
Wow!😱😱 Boleh dijadikan contoh sebab saya pun pengawas sekolah 😂👍
hasfzhsn hasfzhsn Jun 08, 2017
satu2nya pngawas perempuan ? haha biasanya 3/4 dari pngawas adlh perempuan 😅😂😂