Pengawas Gila!

Pengawas Gila!

1M Reads 57K Votes 63 Part Story
Mia By MyaAmeera Updated Nov 18

Cinta? Mengarut semua tu. Tiada lagi perkataan 'cinta' untuk si Pengawas Gila, Sarah Zulaikha. Lagipun budak 'underage' mana boleh bercinta. SPM pun tak lepas lagi.

Tapi dalam diam, dia menyimpan perasaan pada seseorang. Tapi siapa? Adakah Amirul Firdaus yang merupakan Ketua Pengawas di SMK Megah merangkap bestfriendnya? Atau Mohammad Addrian yang setia menunggunya selama bertahun-tahun?

Shah Adam pula muncul kembali. Ingatkah dia pada Sarah? Apakah perasaan Sarah akan wujud kembali untuk Shah Adam? 

Oh my! 

Apa yang bakal terjadi? 



Key tak reti buat sinopsis, bacalah. Ni sinopsis beberapa bab awal je. Enjoy!

Pengawas best ape dapat lah jugak tgk ketua pengawas (encem)
Mind read her story.. "Budak Hipster" @fnrs cerita baru lagi.. Support my friend
theyulien theyulien Nov 15
Untunglah you all bila jadi pengawas boleh tatap abang pengawas yang hot kat sekolah, but its totally cant be the same situation in my school sebab takde student lelaki. All girls, nasib baik i bukan pengawas. Hmm yea
Beltasya Beltasya Oct 01
Best cerita ini,  Maaf kalau mengganggu, sesiapa silalah baca cerita Tak Dia Peneman Hidupku (slow update) saya... Sekali lagi maaf mengganggu.
Jjeanevvy Jjeanevvy Jun 03
Haha..Cerita kakak sama dengan mula mula adik jadi pengawass
nurlafyfa nurlafyfa Jun 04
jadi pengawas best. but as you know, one day kau takkan duduk senang sebab asyik kena kecam. orang dah rasa beb