Pengawas Gila!

Pengawas Gila!

1.1M Reads 59.7K Votes 63 Part Story
Mia By MyaAmeera Updated Nov 18, 2016

Cinta? Mengarut semua tu. Tiada lagi perkataan 'cinta' untuk si Pengawas Gila, Sarah Zulaikha. Lagipun budak 'underage' mana boleh bercinta. SPM pun tak lepas lagi.

Tapi dalam diam, dia menyimpan perasaan pada seseorang. Tapi siapa? Adakah Amirul Firdaus yang merupakan Ketua Pengawas di SMK Megah merangkap bestfriendnya? Atau Mohammad Addrian yang setia menunggunya selama bertahun-tahun?

Shah Adam pula muncul kembali. Ingatkah dia pada Sarah? Apakah perasaan Sarah akan wujud kembali untuk Shah Adam? 

Oh my! 

Apa yang bakal terjadi? 



Key tak reti buat sinopsis, bacalah. Ni sinopsis beberapa bab awal je. Enjoy!

nurain_nadhirah nurain_nadhirah Mar 13, 2016
Tu ar .keluar tu mesti jadi cikgu disiplin bapak punya garang
ellyxdrx ellyxdrx May 25, 2016
HAHAHAHA but unfortunately x boleh usha or crush kat abang sendiri
nurain_nadhirah nurain_nadhirah Mar 13, 2016
Tu ar .keluar tu mesti jadi cikgu disiplin bapak punya garang
SitiInsyirahLover SitiInsyirahLover Jun 22, 2016
Pengawas best ape dapat lah jugak tgk ketua pengawas (encem)
NuraaSyaznaraa72 NuraaSyaznaraa72 Jul 29, 2016
Mind read her story.. "Budak Hipster" @fnrs cerita baru lagi.. Support my friend
theyulien theyulien Nov 15, 2016
Untunglah you all bila jadi pengawas boleh tatap abang pengawas yang hot kat sekolah, but its totally cant be the same situation in my school sebab takde student lelaki. All girls, nasib baik i bukan pengawas. Hmm yea