NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Pengawas Gila!

Pengawas Gila!

1.2M Reads 66K Votes 64 Part Story
Mia By MyaAmeera Updated Jun 27

Cinta? Mengarut semua tu. Tiada lagi perkataan 'cinta' untuk si Pengawas Gila, Sarah Zulaikha. Lagipun budak 'underage' mana boleh bercinta. SPM pun tak lepas lagi.

Tapi dalam diam, dia menyimpan perasaan pada seseorang. Tapi siapa? Adakah Amirul Firdaus yang merupakan Ketua Pengawas di SMK Megah merangkap bestfriendnya? Atau Mohammad Addrian yang setia menunggunya selama bertahun-tahun?

Shah Adam pula muncul kembali. Ingatkah dia pada Sarah? Apakah perasaan Sarah akan wujud kembali untuk Shah Adam? 

Oh my! 

Apa yang bakal terjadi? 



Key tak reti buat sinopsis, bacalah. Ni sinopsis beberapa bab awal je. Enjoy!

adilazahid adilazahid Jul 02
Rare sia minah ni😂😂 brubah 360° kauuu😂 trberanak kcing sblah umah aku ahahaha😂😂
aina_jh14 aina_jh14 Mar 27
Wow!😱😱 Boleh dijadikan contoh sebab saya pun pengawas sekolah 😂👍
hasfzhsn_ hasfzhsn_ Jun 08
satu2nya pngawas perempuan ? haha biasanya 3/4 dari pngawas adlh perempuan 😅😂😂
Aleya_123 Aleya_123 Feb 11
Samelah kelas kite pun kelas paling bising macam kat pasar dah  👏👏👏👏👏👏😹😹😹😂😂😂😂😂😂
theyulien theyulien Nov 15, 2016
Untunglah you all bila jadi pengawas boleh tatap abang pengawas yang hot kat sekolah, but its totally cant be the same situation in my school sebab takde student lelaki. All girls, nasib baik i bukan pengawas. Hmm yea
Beltasya Beltasya Oct 01, 2016
Best cerita ini,  Maaf kalau mengganggu, sesiapa silalah baca cerita Tak Dia Peneman Hidupku (slow update) saya... Sekali lagi maaf mengganggu.