Mi Princesa

Mi Princesa

72.6K Reads 5.7K Votes 35 Part Story
Rose By Rosemarie_Meyer Updated 2 days ago

Khatrin Waild e idealul fetei perfecte. Este elegantă, educată, bună la suflet și multe alte calități puse într-un trup de păpușă. Toți o admiră și toți o venerează. De-a lungul anilor a fost fiica, eleva și chiar iubita perfectă, ajungând la frumoasa vârstă de 19 ani unde are cam tot ce-și poate dori cineva.

Însă aici nu e vorba despre Khatrin. O nu! E vorba despre Kaily. Cine e Kaily? Hmm..doar fata care îi seamănă perfect lui Khatrin și care mai apare din când în când la evenimente, mereu în umbra. Kaily e sora geamănă a lui Khatrin, mai mică. Cele doua seamănă perfect, dar sunt total diferite. Kaily e rebelă, rea, o fire dură și plină de indiferență. E genul de tipă care fuge noaptea pe fereastră ăca să iasă în club să se distreze. E genul de tipă care în doi timpi și trei mișcări te și ia la bătaie. Ea nu e sensibilă, nu e optimistă și își urăște din toată inima sora mai mare. Kaily a fost mereu în umbra surorii mai mari, ea a fost mereu marginalizată, mereu lăsată pe dinafară, chiar și de proprii părinți, controversatul cuplu Sofia și Alrick Waild. Dar când împlinește 19 ani totul se schimbă. Kaily fuge în Los Angeles să-și împlinească visele fără să se mai uite în urmă. 

Ce se întâmplă însă când îl întâlnește pe el?Vă spun eu...viața ei tocmai începe....


N/A: Numele cartii este în spaniolă.
Continuarea cartii "Academia Alice"

 • dragoste
 • gemene
 • mister
 • ura
AnaMorkel AnaMorkel May 11, 2016
O sa pun o intrebare idioata insa cum se numeste melodia de la trailer?
Invizibilamereu Invizibilamereu Nov 29, 2016
Cum poti dedica capitolul unei carti ???
               
               App interesant capitolul !😉
persyanaa persyanaa Dec 31, 2015
Oo. Si o intrebare pe care vreoiam s.o pun de ceva timp: Melody nu are o sora sau un frate geaman?
persyanaa persyanaa Dec 31, 2015
Woow. 😘😘😘Abia astept!!!!!😄😄😄😄😄😄😄
Matei_Taisia Matei_Taisia Dec 31, 2015
Wwwwwooooowwwwwww!!!!! Alessio !!!!! O sa ma prefac ca eu sunt viitoarea lui iubita care ii dă bătăi de cap ! Si cu care frumosul va sta toooooata viata lui ! Sfârșit ! Tananannanan!!!:)))
99Vanessa99 99Vanessa99 Oct 28, 2015
Intrigant inceput :) Abea astept continuarea :) Mult succes !!!