Encik Coffee & Cik Candy

Encik Coffee & Cik Candy

207K Reads 9.1K Votes 59 Part Story
NAS7102 By NAS7102 Completed

Kisah cinta yang comel dengan pelbagai cabaran antara Dhia Areesya yang digelar Cik Candy. Kerana kegilaannya terhadap pelbagai jenis manisan bernama gula. Gula pasir pun dia layan kut. Bersama Zafran Izzudin iaitu Encik Coffee yang begitu menyukai minuman berkafein bernama kopi.

"I prefer candy ni daripada kopi you tu. Pahit. Hidup ni memang penuh dengan kemanisan. Sama macam candy kat tangan I ni, membawa kemanisan dalam hari-hari I." -Dhia Areesya.

"You lupa ke? Hidup ni kadangkala dimulakan dengan kepahitan. Kemudian diikuti dengan kemanisan. You tak pernah rasa pahitnya hidup ke? No wonderlah kalau I tengok you ni macam kanak-kanak riang."-Zafran Izzudin.

No comments listed yet.