Nikah Dengan Kembar

Nikah Dengan Kembar

118K Reads 7.4K Votes 48 Part Story
osa By akuosa Updated Jan 10

'Aku rasa kau dengan Aqil tu ada jodoh la, muka fotostat! dah macam kembar aku tengok korang nih' statement berani mati oleh geng kamcing aku, Syifaa.
  
  'Kau dengan basketball kau tu Aqil, boleh blah ah!' Ada ke patut dia cakap aku ni pendek takleh main netball?? 
  
  'Aku tak nak jadi kembar kau.. sebab kembar takleh kawen' Aqil kenyit mata. Gatal !

Fina_Aimin Fina_Aimin Dec 28, 2016
Ehh basketball player cool gile!!!! Ceq jatuh hati kat basketball player XD XD hehe
akuosa akuosa Jun 06, 2016
@Lovely_l12 hahah, sokay2 .. kiranya ayat tu macam perli laa .. cth : dgr cter basketball player terpantas, tapi jalan slow nak mampus . Haaa, lbih kurg camtu laaa ayat dy.. ngeee😁.. soriii ,
akuosa akuosa Oct 27, 2015
@Amierakyura in shaa Allah dalam masa trdekat ni. kalau ada idea, gtau laaa eh .. hoho
akuosa akuosa Oct 27, 2015
@syanami eh ye ke? hahaha .. sori2.. trima kaseh btulkan. alamak, kantoi takleh move on dgn tarik tali. huahua
syanami syanami Oct 27, 2015
Akak khai, akak tertypo nama anas dlm tu akak akak khai move on la dr cita tarik tali akak