Nikah Dengan Kembar (Hiatus)

Nikah Dengan Kembar (Hiatus)

104K Reads 6.3K Votes 46 Part Story
Khairunisa By khaiSaupi Updated Nov 15

'Aku rasa kau dengan Aqil tu ada jodoh la, muka fotostat! dah macam kembar aku tengok korang nih' statement berani mati oleh geng kamcing aku, Syifaa.

'Kau dengan basketball kau tu Aqil, boleh blah ah!' Ada ke patut dia cakap aku ni pendek takleh main netball?? 

'Aku tak nak jadi kembar kau.. sebab kembar takleh kawen' Aqil kenyit mata. Gatal !

khaiSaupi khaiSaupi Jun 06
@Lovely_l12 hahah, sokay2 .. kiranya ayat tu macam perli laa .. cth : dgr cter basketball player terpantas, tapi jalan slow nak mampus . Haaa, lbih kurg camtu laaa ayat dy.. ngeee😁.. soriii ,
khaiSaupi khaiSaupi Oct 27, 2015
@Amierakyura in shaa Allah dalam masa trdekat ni. kalau ada idea, gtau laaa eh .. hoho
khaiSaupi khaiSaupi Oct 27, 2015
@syanami eh ye ke? hahaha .. sori2.. trima kaseh btulkan. alamak, kantoi takleh move on dgn tarik tali. huahua
syanami syanami Oct 27, 2015
Akak khai, akak tertypo nama anas dlm tu akak akak khai move on la dr cita tarik tali akak