NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Beautiful Lies

Beautiful Lies

2.4M Reads 130K Votes 82 Part Story
inani By appleflakes Completed

12.12.2015 - 08.04.2017 

Ombak yang datang memukul pantai boleh merubahnya.
Begitu juga hati manusia yang boleh berubah dalam sekelip mata.
Inikan pula janji yang hanya termetrai di bibir dan terzahir melalui ungkapan.

Kenapa diharapkan lagi sementelah rahsia dijadikan sandarannya?

xxoknyeoxx xxoknyeoxx Mar 01
Cita ni bkan dh update byk bab ke? Sori tny sbb lma sgt x tgk wtpad. Ketinggln jauh sgt dh. Mohon pncerhan 🙏😊
memami88 memami88 Apr 03, 2016
Waw...nice sinopsis dia...excitet plak nak tau apa yg tjadi...kipidap...
DarkPurple__ DarkPurple__ Nov 18, 2016
Rindu!! 🙈🙈 nampak x, nampak x..pengaruh wp kuat 😂😂
AdamBmc AdamBmc Aug 25, 2016
Cerita nie best... Hrap2 ada smbnganx akn dtg😊😊😊😊😊👍👍👍👍
millah257 millah257 Mar 03
Betullah tu..adik dah anggarkan 2 yrs for a novel..😂😂😂 lelah menanti update..nasib cerita interesting..sabar je lah..betul tak author? Tak suka tinggalkan novel yg dah best2 baca then tergantung..setia menanti..😁😁😁
CameliaMysara CameliaMysara Apr 09, 2016
Baca sinopsis ni cam best jer huhu...tak sabar nk teruskan pembacaan