Introducing Tap by Wattpad!
Discover addictive chat stories from your favourite Wattpad writers that will make you go 😮😍🔥
CHECK IT OUT
Setia Kasihmu

Setia Kasihmu

81.6K Reads 2.4K Votes 42 Part Story
Lalilu. By Shali_ Completed

bab 1 

Fifi tersentak mendengar bunyi kaca yang pecah.Fifi yang berasa tak sedap hati terus mengejut kakaknya, Hani.

"Apa?!Kacaulah aku nak tidur.Kau"belum sempat Hani menghabiskan ayat,pintu bilik mereka ditendang 

"Hani!Fifi! kau bangun sekarang kemas baju kau semua"Arah Puan Ruhaila

"Ila !! kalau kau nak berambus dari rumah ni kau jangan bawak anak-anak aku...fifi,hani mari kat papa sayang"pujuk Dato' Ahmad Firdaus Lee

"hoi kau aedar tak aku yang lahirkan mereka ...kau tak ada hak pun la nak halang aku..eah kau fikir kau bapak mereka kau bolehlah nak hak penjagaan kau lepaskan aku sekarang jugak"tempelak Puan Ruhaila

"Baiklah...Ruhaila Naimah Binti Azman aku ceraikan kau talak 3...see you in the court"lafaz talak sudah dilafazkan puan Ruhaila agak terkilan sebentar kemudian,dia terus merentap tangan anaknya yang sudah siap mengemas barang-barang mereka..Mujurlah mereka ni hampir dewasa dan memahami situasi yang berlaku...

No comments listed yet.