Hallucination.

Hallucination.

18.1K Reads 2.2K Votes 7 Part Story
Wanie Muzafar By waygnies Completed

Dia... aku kenal sebagai sahabat yang terbaik yang pernah aku ada. Hadirnya dia seakan sudah melengkapkan terus duka dan ceriaku. Namun, jasadnya sudah tiada untuk menemaniku seperti selalu. Dia kini hanyalah halusinasi aku. Halusinasi yang selalu hadir untuk memberi aku secebis kebahagian.

     "YOONGI AHH~ GOMAWO! "- Alice Kim.



Copyright © 2015 by waygnies
Based ideas © to My Dream & Reality
Collab ideas with jekyllhy, LeoHan, JennyJu, LullabyVi & FioChii
Written and reviewed by waygnies, alanmoch1, kkyugeewoo & AquaNam
Special thanks to Crysky Graphic Shop & nochumin (@-chumin) for amazing cover!
Synopsis by Susan, ButterflyLife & LullabyVi
This book is dedicated to All My Beloved Readers

Ini bukan Suga. 😂😂Tapi well kita akan ikut flow cerita ini
Cinta tiga segi lagi 😐😐 tabahlah nk... Jimin tu nk ngan Yoongi jer... 😆
_silentseeker _silentseeker Jun 09, 2016
Waahhh. Awai awai agi dh rasa aura sedihhhh. Tamoo. Yoongii~ 😭😭😭😭
bluenia_ bluenia_ Apr 03, 2016
kesian Alice, masalh mental dsebabkan Yoongi dah tak ada. Π_Π
squishyboy squishyboy Nov 10, 2015
Ha tu lah pasall tapikan sahabat boleh jadi kekasih wush wush