I live with the badboy

I live with the badboy

266K Reads 11.4K Votes 35 Part Story
Tessaa By WhatAboutClifford Updated Dec 28, 2016

Als Jess' ouders omkomen bij een auto ongeluk kan ze niet in haar eentje blijven wonen. Broers of zussen heeft ze niet en ze heeft geen contact mee met haar familie. Ze vertelt haar mentor over haar situatie en zij helpt Jess om een nieuw thuis te zoeken, ondanks dat dit erg ongebruikelijk is. Blake, de badboy van de school, biedt -tot iedereens verbazing- Jess aan om bij hem te wonen. Ze gaat met tegenzin in op het aanbod, want ze moet toch iets. Hoe zal haar verblijf bij Blake, de badboy, af gaan?

Alle rechten voorbehouden

Hoogste ranking #4 Romantiek

Verlamd Verlamd May 03, 2016
https://www.wattpad.com/myworks/70823281-vreemdgaan-kent-geen-liefde kunnen jullie m'n verhaal lezen en je mening geven erover?
my_little_ponyy my_little_ponyy Jul 08, 2016
Blake, als jij een meisje gaat slaan, hak ik je dingdong eraf en geef ik je stiekem oestrogeen zodat je een meisje wordt en dan kan jij lekker struggelen met onze problemen
DelilaDell DelilaDell Jul 05, 2016
5de keer dat ik het boek lees momenteel 💓💓😂😂😂😂😂😂
AWayTooMutchFandoms AWayTooMutchFandoms Aug 20, 2016
Ik zou echt NIET bij mensen uit mijn klas willen wonen brhalve bijn mn vrienden
JipHuisintveld JipHuisintveld Jun 13, 2016
Hey,
               Ik ben ook een boek aan het schrijven maar ik denk dat mijn boek best vervelend is om te lezen. Zou diegene die dit leest willen kijken en tips geven? Ik snap als je geen tijd hebt maar ik zou het echt waarderen. Het boek waar ik nu aan werk heet: are you different? 
               Bye💕
myrneeee myrneeee Jul 10, 2016
Sorry ik wil niet gemeen zijn maar waarom komt dat gedeelte van ik schrik op 2 keer voor