NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Death Bell [ BTSXGOT7 ]

Death Bell [ BTSXGOT7 ]

18.4K Reads 1.8K Votes 4 Part Story
fnathirah_ By -miniyoongs Updated Mar 29, 2016

"Ting ! Ting !" 

Mendengarkan loceng lama itu, semua pelajar sekolah tersebut diam tanpa bergerak. Mereka hanya perlu menunggu atau menyelamatkan seseorang yang akan menjadi mangsa kematian tanpa tahu siapa pembunuhnya.

Keluar merayau, gi toilet, mkn dlm kelas, kekadang study, kekadang melahanat, kekadang tido, and kekadang balik....Hehe
onchiki onchiki Jun 20
Makan dalam kelas,kadang2 study ,siapkan homework yang tak buat tapi kene hantar hari tu jugak,  tido, termenung, conteng2, tengok budak kelas buat keje bodoh, menulis, dan duduk diam
Swagluckygirl Swagluckygirl 6 days ago
Makan,lepak kat padang,nyanyi,tido,kdg² alim (ex:Baca buku ,buat kerja rumah .)
Hyun_Rea Hyun_Rea Feb 17
Berborak ngan kawan hal yang paling best dan sempat bergaduh
soufiyyah soufiyyah Dec 26, 2016
Jin teruk betul 😂😂 jungkook mmg dapat buat org histeris pon. Mati pun boleh tau x
SyafiqJunior SyafiqJunior Dec 25, 2016
huhuhuhuhu...bestfriend in reality tapi jadi musuh dlm ff nieee...