Kerana Hadirnya Cinta

Kerana Hadirnya Cinta

32.1K Reads 1.4K Votes 21 Part Story
A.F.N.A By IshaPenacha Updated Aug 19

Hadirnya cinta ini membuatkan hati rasa bahagia. Namun... setiap kisah cinta ada penghujungnya. Bagaimana dengan penghujung cinta ini? Bahagia atau sebaliknya?

*****

P/S: Cubaan kedua selepas Cinta Gila yang telah selamat di delete*tata* Thanks for support.

Yukio_Neko Yukio_Neko Dec 18, 2015
Mungkin perempuan tu adik manja dia..mana lah kita tau.. jadi tanya dulu kat Fariz baru tahu... ok Dania..?
imxnimon imxnimon Dec 01, 2015
Wow..tak sangka isha akan publish citer ni.srs best..i"ll read until the end..daebak
afifah_exodus afifah_exodus Nov 30, 2015
Menangis sbb lelaki? I hate that! FariZ buat dia.mcm tu? Kesian dania, klau saya, dah lama say goodbye! Btw fariz! Saya suka nama tu xD
                              Mamat mana pula tu~
afifah_exodus afifah_exodus Nov 30, 2015
Mak aii sinopsis dia! Gempak doh! Tak sabar nk baca ending xD
RazIdaSue RazIdaSue Nov 30, 2015
jangan menyerang ... tenangkan hati... lelaki macam tu x baik dibuat suami...  curang...  kita ajar dengan cara baik juga... putus dgn baik...  kenapa x ambil gambar ada bukti sikit...