Aku. Suka. Kau. (NOT EDITED)

Aku. Suka. Kau. (NOT EDITED)

77K Reads 2.7K Votes 31 Part Story
El By livearoundmalice Completed

-Kita tak akan boleh mengatasi ketakutan diri sendiri jika kita sendiri tidak membuat apa-apa untuk mengatasi ketakutan itu.-


"Wei yana bangun laa." 

"Aduuu suara sape tuuu. Diam sikit boleh tak dah la aku mengantuk lagi"

"Nurul Liyana bin Nor Rahmat!!!!"

"Ibuuu!" Aku bangun terus seperti terkena renjatan elektrik macam sampai jatuh katil. Sakit jugak la butt aku ni.

"Hah tahu pun bangun! Ni aku la Nani okay bukan ibu. Aku kejut elok-elok kau tak bangun tadii" berkata Nani

"Aduh kau ni buat aku terkejut tahu tak..." belum sempat yana habiskan ayat dia nani dah potong "tak tahu"

"Hmm ingatkan aku kenapa kita still kawan" aku berkata sambil bangun dan tepuk tepuk butt aku yang kesakitan ni. Aset doh kena jaga elok elok hahahaha.

"Cause you love me. Cause im your bestfriend. Cause aku.... tah la tu je kot." nani berkata selamba. 

"Eeeee sapa sayang kau hahaha. Ada la sayang sikit." aku membuat muka 

"Tahuuu. kelas kau mula pukul 9. Tak nak mandi ke? Sekarang pukul 8 dah ni." 

...

No comments listed yet.