For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Iubire fara limite

Iubire fara limite

21.4K Reads 1.1K Votes 12 Part Story
Mitulet Alina By MituletAlina Updated Feb 08, 2016

Povestea de dragoste intre Contele de Glenville si frumoasa Isabelle Strongbow se intampla pe cand acestia se casatoresc si isi ureaza iubire vesnica. Isabelle nu are nici o intentie sa se indragosteasca de chipesul Conte, dar soarta se intoarce impotriva ei si fara sa stie se trezeste ca nu mai poate trai fara frumosul Albert care o iubea dinainte sa fie casatoriti. Curioasa din fire Isabelle atrage numai necazuri asupra ei iar Contele va ajunge sa traga ponoasele datorita iubirii ce i-o poarta. Promisiunea de a ii da un mostenitor Contelui pentru a, avea libertatea dorita in casnicia lor ii este facuta de insusi Contele care cu fiecare zi reuseste sa ii fure inima Isabellei si sa o faca sa il iubeasca la fel de mult pe cat o iubeste si el. Povestea dintre cei doi este o poveste de basm in care un barbat candva orgolios si rau ajunge sa fie imblanzit de cea pe care el o alege sa-i fie sotie si care nu isi dorea sa se marite niciodata. Casatoria este rezumatul unui pact facut intre cei doi. Trei surori, Trei prieteni buni, Trei nunti de poveste!

 • actiune
 • crima
 • drama
 • iubire
 • suspans
IftimeAntoni IftimeAntoni Feb 08, 2016
Imi place Isabella! Este tipul femeii emancipate, care are un cuvant de spus si nu accepta sa fie un bun de schimb intre doua familii!
MituletAlina MituletAlina Feb 08, 2016
Am sa tim cont de sfat desi am vrut sa fie altfel decat ce stim noi de aceea am grabit casatoria mi s-a mai spus dar peste tot nunta vine ca deobicei la sfarsit eu am vrut sa schimb putin. Si nu inteleg ce e cu numele in paranteze
               ....
MituletAlina MituletAlina Oct 17, 2015
Multumesc frumos. Astazi pentru ca scriu dinainte intotdeauna :)