Viață nouă - COMPLETĂ

Viață nouă - COMPLETĂ

59.7K Reads 3.4K Votes 27 Part Story
Åcacιa Taяgaяyєn By AnnaVMaria Completed

Darcy Parker, cea mai bună balerină din Los Angeles, dorește să continue pe acest drum așa că, decide să urmeze Juilliard, cea mai bună facultate din New York, care are secție de balet. Odată cu întâlnirea ei cu Aiden Stark, viața lui Darcy ia o întorsătură de 180 de grade. Experimentează gelozia, tărdarea, inima ruptă, fericirea, iubirea, mai pe scurt începe să învețe ce sunt greutățile vieții. Pe parcursul călătoriei sale Darcy este ajutată de oameni de nădejde, dar și încurcată de așa zișii dușmani. Ce se întâmplă când flacăra iubirii se aprinde între Aiden și Darcy? Vor reuși aceștia să rămână împreună, sau obstacolele sunt mult prea grele? Aflați totul citind, Viață nouă. 


"În câteva zile mi-a dat lumea peste cap, iar acum mă simt mai goală pe dinăuntru, ca niciodată!" -Darcy Parker
"-Ești atât de fragilă, încât îmi e frică să nu te spargi în mii de bucăți."-Aiden Stark


Sper să vă placă și vă aștept părerile sau sugestiile. Vă pup :*. Coperta este făcută de @DisclosureA

  • balet
  • ballet
  • dance
  • dragoste
  • drama
  • romance
  • teen
  • teenagers
  • wattys2016
Adriana-Ilo Adriana-Ilo Apr 02, 2016
Imi place ideea. Imi place ca te-ai documentat despre asta si folosesti termenii exact( adresarea din primul capitol), dar in romana e " balet" cu un" l" nu cu 2, dar nu stiu cat conteaza asta pentru modul in care scrii. E genial!
Akenndra Akenndra Aug 24, 2016
Foarte interesant prologul. Îmi place cum descrii totul şi mai ales subiectul, care e unul mai mult decât original. Cu ultima parte m-ai lăsat in ceata şi sunt foarte curioasă sa aflu ce s-a întâmplat. Aveam de gand sa citesc de mult, dar nu stiu de ce n-am facut-o. Felicitări! ❤
andreeaaa212121 andreeaaa212121 Feb 24, 2016
Ador numele asta😍😍😍. Imi place mult ce ai scris pana acum. O sa citesc si restul cat de curand. Nu am ce sa zic mai mult. Succes in continuare!
AlexaandraGheorghe AlexaandraGheorghe Apr 07, 2016
Imi place ideea cărții tale, le fel de mult cum imi place ca scrii cu diacritice. Ai început foarte bine, din punctul meu de vedere, ne-ai oferit detalii exact cat sa ne stârnești curiozitatea. Ma bucur sa vad ca folosesti descrierea, sunt satula sa vad atat de multe carti cu descriere minima.
UniverseQueen UniverseQueen Apr 02, 2016
Imi place! Nu am mai citit carti ale caror personaje sa aiba vreo legatura cu sportul. Tine-o tot asa!
drasstic drasstic Dec 29, 2016
❤️ Simt că povestea o să semene puțin sau mai mult, cu a mea! Deja o ador.