My Husband My Doctor ?! [#] Malay Version

My Husband My Doctor ?! [#] Malay Version

131K Reads 3.7K Votes 67 Part Story
Nina Nor Syahidah By CikNemoNemo18 Updated Sep 26

Nina yang tidak mengambil berat tentang cara pemakanannya telah membuatkan seorang doktor menjaganya jatuh cinta terhadapnya . Namun , itulah hakikatnya . Nina ni juga mempunyai gastrik yang kadang2 membuat Adrian iaitu doktor peribadinya ingin dinikahinya . Mahu tahu selanjutnya ? Save story ni kat library korang and happy reading ! OHYES JANGAN LUPA VOTE AND COMMENT YERRRR .

nadirahbaba nadirahbaba Feb 17
u pandai tulis tp kena buat kajian dlu dik...membuat novel?? salah ni dik...sepatutnya menulis novel...k bye
MonaHaslina MonaHaslina Nov 12
Dr at 20 yrs old..hurmm illogical..6 yrs buat medic meaning masuk Uni 14 tahun??
thedoubleJ thedoubleJ Feb 06
Fantasi melampau sungguh cerita ni. Umur 20 dah jadi doktor. Apa ingat mudah sangat ke nak jadi doktor? Haihh~
                              *removing this story from my library*
                              Kbai
haha cite ni tak logiklah, 20 dah jadi doktor? and bnyak kesalahan bahasa. sorry tak jadi continue baca
nuraxx nuraxx Apr 25
Genius betul ad ni umur 20 dah jadi doktor.dik,buatlah research sikit sebelum buat cerita2 mcm ni.fikir logiklah.tapi takpe saya anggap 20 tu hanya typo,keep writing ya!
syaieraa syaieraa Mar 26
Just for fun😤..hehehe nice story sis😍👍 ..smbung update byk2 yer..smpai ending hehehehe