NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Suflet rebel- Volumul I din seria: Paradoxul Iubirii.

Suflet rebel- Volumul I din seria: Paradoxul Iubirii.

41.8K Reads 1K Votes 8 Part Story
@Nieves F Joy By Nieves_Joy Completed

Un suflet captiv într-un trup înrobit. O fire rebelă ţinută sub control de eticheta strictă a unei societăţi superficiale. Un spirit înlănţuit de concesii şi renunţări. O viaţă trăită în minciună, sub atenta lupă a unui gardian nepăsător. Năzuinţe anulate de concepţii greşite. Compromisuri duse la extrem, datorită prejudecăţilor unui păpuşar manipulator. 
   Toate aceastea si nu numai, se pot pronunţa într-un singur cuvânt: Raisa. Tiparul prelucrat minuţios de eronat, a unei soţii moderne, redactor şef la o editură din Boston, care nu o solicită, dar nici n-o umple de satisfacţii. La suprafaţă e modelul perfect de femeie. Tăcută, rafinată, strălucitoare, dar în adâncuri, zace un suflet saturat de regulile societăţii şi de soţul mereu taciturn, care îi oferă rămăşiţele unui trai îmbelşugat, dar sterp de beneficii spirituale. Raisa este in adâncuri un suflet visător, poet din naştere, dar neînţeles şi alege să tacă şi să înghită o căsnicie de faţadă, doar ca să nu dea greş, eşecurile pentru ea, fiind echivalentul ruşinii imposibil de suportat. 
   Ce va alege când viaţa îi va oferi posibilitatea să se dezbare de tot ce nu o defineşte? Pe ce drum va purcede, când descoperă, printr-o conjunctură neaşteptată, că inima ei e însetată de afecţiune veritabilă şi nu de singurătate în doi, asa cum are parte in viaţa conjugală. O nesfârşită minciună, înăbuşindu-şi aspiraţiile native sau eliberarea lor şi un zbor lin spre libertatea de exprimare, aşa cum şi-a dorit dintotdeauna? 
   Veţi descoperi deznodământul frământărilor ei, parcursul destinului ei zbuciumat, doar citindu-i povestea.
    Proiectul va fi publicat integral până la finele lunii ianuarie, urmând apoi să fie publicat. 
    Vă mulțumesc pentru atenția acordată Raisei.

Mm asta e o mentalitate gresita, parerea mea... in viata poti sa gresesti de un milion de ori, pana iti dai seama ce vrei cu adevărat
Desi ideea in sine nu e deloc amuzantă, ai avut un fel de a o spune de m.a pufnit râsul:))
Hm ce frumoasa descrierea! Si parca ma regasesc si eu in felul asta de a fi
Are un sictir in ea cand isi poveste viata...un sictir, de altfel, savuros :))
emyemylia emyemylia Feb 04
Foarte frumos primul capitol!Expresiv si corect din punct de vedere gramatical.Îmi place!😘
Florentina_Ioana Florentina_Ioana Oct 09, 2016
Scumpo , ai mare dreptate, dar orice i-ai spune nu o sa te asculte, sau daca te asculta ii intra pe urechea stanga si ii iese pe cea dreapta! Are nevoie de un barbat! Un barbat adevarat nu ca animalul de Steven!!!!