Exces [+18]

Exces [+18]

78.4K Reads 4.8K Votes 14 Part Story
QuyenStefi By QuyenStefi Updated Feb 02

Madoc. 
Madoc Brewster este genul de om cu toate cărțile pe față, alegând să rezolve problemele în stilul lui caracteristic folosindu-se de pumni, arme si violenta. "Periculos" este termenul care il definește cel mai bine; ii place să se distreze indiferent de situație fara sa-i pese ce i se poate intampla, insa datorita stilului sau impulsiv și mult prea direct ii raneste si ii indeparteaza pe cei din jurul sau. Amintirile trecutului il vaneaza inca din momentul cand o intalneste pe ea, ceea ce ii da intreaga viata peste cap, insa... Ea reuseste cumva sa-i calmeze toti demonii din suflet... 

Juliet.
 Juliet Brandt se află, în schimb, la polul opus. Întorcându-se în Los Angeles pentru a-si indeplini visul de a studia la vestita academie de balet, aceasta nu este tocmai dornică de a încerca lucruri noi, mai ales într-un oraș de mărimea Los Angelesului. Impulsionată de Madoc, Juliet descoperă un nou stil de viata cu urcusuri si coborasuri, cu mult mai periculos decat si-ar fi putut ea inchipui vreodata. Cumva, acest Madoc face parte din trecutul ei si reuseste cumva sa-i trezeasca toti demonii si monstrii din suflet. 
Cei doi se afla intr-un razboi nesfarsit al trecutului si al amintirilor, al greselilor facute si al regretelor, al dragostei si al urii.


Copyright © 2015. All Rights Reserved - @QuyenStefy
*No part of these pages may be used for any purpose. Therefore, reproduction, modification, storage in a retrieval system or retransmission, in any form or by any means, electronic, mechanical or otherwise, is strictly prohibited without prior written permission.

 • notyourbusiness
Peach_Girl Peach_Girl Feb 28, 2016
Scenele din step up 4 si 3 si din melodia quien-pablaalboran sunt cele mai tari:*
StefaniaBozga StefaniaBozga Dec 15, 2015
Deci acest trailer este genial!! De-abia astept se postezi povestea!!:*:*
_xendel _xendel Dec 13, 2015
Dumnezeule, deja m-ai făcut curioasă. Abia aștept să postezi! :))) :*
_Monserath _Monserath Nov 25, 2015
Draga mea, nu-mi datorezi absolut nimic! Ma bucur ca am putut sa te ajut! :)
Rooxx8 Rooxx8 Nov 21, 2015
Suna promitator, al naibi de incitant.
               Deja m-ai facut extrem de curioasa, abia astept sa postezi.
MissAtitudine MissAtitudine Nov 19, 2015
Imi place extrem de mult, si trailerul si descrierea . Foate frumos. Felicitari!! Pune next-ul mai repede te rog.