Exces [+18]

Exces [+18]

60.4K Reads 3.7K Votes 13 Part Story
QuyenStefi By QuyenStefi Updated a day ago

Madoc. 
Madoc Brewster este genul de om cu toate cărțile pe față, alegând să rezolve problemele în stilul lui caracteristic folosindu-se de pumni, arme si violenta. "Periculos" este termenul care il definește cel mai bine; ii place să se distreze indiferent de situație fara sa-i pese ce i se poate intampla, insa datorita stilului sau impulsiv și mult prea direct ii raneste si ii indeparteaza pe cei din jurul sau. Amintirile trecutului il vaneaza inca din momentul cand o intalneste pe ea, ceea ce ii da intreaga viata peste cap, insa... Ea reuseste cumva sa-i calmeze toti demonii din suflet... 

Juliet.
 Juliet Brandt se află, în schimb, la polul opus. Întorcându-se în Los Angeles pentru a-si indeplini visul de a studia la vestita academie de balet, aceasta nu este tocmai dornică de a încerca lucruri noi, mai ales într-un oraș de mărimea Los Angelesului. Impulsionată de Madoc, Juliet descoperă un nou stil de viata cu urcusuri si coborasuri, cu mult mai periculos decat si-ar fi putut ea inchipui vreodata. Cumva, acest Madoc face parte din trecutul ei si reuseste cumva sa-i trezeasca toti demonii si monstrii din suflet. 
Cei doi se afla intr-un razboi nesfarsit al trecutului si al amintirilor, al greselilor facute si al regretelor, al dragostei si al urii.


Copyright © 2015. All Rights Reserved - @QuyenStefy
*No part of these pages may be used for any purpose. Therefore, reproduction, modification, storage in a retrieval system or retransmission, in any form or by any means, electronic, mechanical or otherwise, is strictly prohibited without prior written permission.

Peach_Girl Peach_Girl Feb 28, 2016
Scenele din step up 4 si 3 si din melodia quien-pablaalboran sunt cele mai tari:*
StefaniaBozga StefaniaBozga Dec 15, 2015
Deci acest trailer este genial!! De-abia astept se postezi povestea!!:*:*
_xendel _xendel Dec 13, 2015
Dumnezeule, deja m-ai făcut curioasă. Abia aștept să postezi! :))) :*
_Monserath _Monserath Nov 25, 2015
Draga mea, nu-mi datorezi absolut nimic! Ma bucur ca am putut sa te ajut! :)
Rooxx8 Rooxx8 Nov 21, 2015
Suna promitator, al naibi de incitant.
               Deja m-ai facut extrem de curioasa, abia astept sa postezi.
Pissygirl69 Pissygirl69 Nov 19, 2015
Imi place extrem de mult, si trailerul si descrierea . Foate frumos. Felicitari!! Pune next-ul mai repede te rog.