Familia Brown:Ares

Familia Brown:Ares

148K Reads 9.1K Votes 31 Part Story
Amerie Amy By AnamariaAnamarya Completed

Titus Lucreţius Carus 

     "Ceea ce pentru unii este hrană, pentru alţii este otravă ".

   Dupa moartea parintilor ei, Anallis se muta la matusa ei care locuieste in Londra. Dupa doi ani in care a stat inchisa in propria ei cochilie, mutarea in marele oras spera ca o va face sa treaca peste tragedia care ii bantuie visele.Tot ce-si doreste este sa ajunga la cursuri la timp, sa nu atraga prea mult atentia asupra ei si sa termine ultimul an cu brio.
   Ares Brawn - 1,90 m de fizic pentru care fetele sunt in stare sa ucida, dotat cu o pereche de ochi socanti de albastri. Este numit de catre presa din Londra, ''Fructul interzis'', este recunoscut pentru escapadele lui nocturne cu domnisoare dornice de aventuri de o noapte. Se spune ca Ares niciodata nu a avut o relatie mai mult de noapte, dupa incidentul de acum cinci ani in care si-a pierdut iubita insarcinata in ultima luna.
   O intalnire banala ii face pe cei doi sa-si doreasca mai mult, Ares o doreste doar in pat pe Anallis, trupul ei il innebuneste si ii face ca fiecare muschi sa ii tremure de dorinta numai cand o atinge. Anallis il doreste dar nu vrea ''alta'' complicatie in viata ei, nimeni nu trebuie sa ii vada corpul dezgolit de haine, ce ascunde ea, trebuie foarte bine pazit, chiar si de enigmaticul Ares Brawn care o face sa isi doreasca lucruri la care nici nu a visat pana acum.

 • decizii
 • iubire
 • minciuni
 • secrete
 • ura
Black_Bad_Blood Black_Bad_Blood May 14, 2017
înmormântare ei? ultima data a vazut-o in coșciug sa înțeleg?
Marilu289 Marilu289 Dec 11, 2017
Poate nu știi... mă gândesc ,dar la avion nu te poți așeza unde vrei tu... Ai biletul scris clar ,cu locul !
Marilu289 Marilu289 Jan 25
În avion locurile sunt cumparate cu biletele... e o infracțiune să te pui pe locul alt cuiva (să faceți schimb de locuri) .. Doar în cele private nu este așa și în cazul în care cineva se simte rău, se poate muta(cu acordul capitanului de bord și a stewardes-ei)
Demonica_umbrelor Demonica_umbrelor Dec 28, 2017
Esti talentata,intr-o zi,vei fi o adevarata scriiroare.😍😍😍
joannaa0110 joannaa0110 Feb 26, 2017
Uau! Ce întâlnire! Te cred, draga mea că ai rămas paf! Îmi plac ochii albaștri și sunt norocoasă să am trei perechi acasă, așa că știu despre ce e vorba :))))
Adina_N74 Adina_N74 Oct 23, 2016
Da ce curaj si tupeu are in el!Interesanta ideea,mai prins .