MILIA

MILIA

80.2K Reads 4.2K Votes 52 Part Story
Shaza E By shazaellda Completed

Siapa sangka kesudian Milia menemani Eva merawat luka hati di pulau mabul, menemukan dia dengan Riz. Riz yang menginap di chalet sebelah, terus saja tertarik dengan Milia. Tapi Milia bukan mudah didekati. Selama ini hanya Hairul yang menjadi pendampingnya. Dapatkah Riz meraih cinta Milia? Bagaimana dengan Hairul pula? Semua terjawab dalam MILIA.

millah257 millah257 Apr 07
Snorkeling and diving are two different thing my dear..anyway kalau suruh selam kat laut akak pun tak berani..swimming pool bolehlah..hahaha..lots of weird animals under sea water. 😜
MYNA66 MYNA66 Jan 13
Wah...x sangke nme saya terselit gak! Thanks kak..promote...hahaha...
- - Nov 19, 2015
Kantoi pulak milia..haha..realitinye org mmg selalu gune tunang tu utk cover dri blom ada bfren..
jasMineMj jasMineMj Oct 26, 2015
Milia...jual mahal nya awak.. Si riz ni pun satu slow-slow lah.. hahaha