Akan Aku Kejar Jandaku

Akan Aku Kejar Jandaku

177K Reads 7.4K Votes 45 Part Story
farrahynn By farrahynn Completed

Kerana satu fitnah, masjid yang dibina musnah.

Naufal Iskandar buntu, setelah talak dijatuhkan, penyesalan mula menghambat diri. Cerita sebenar terbongkar. Kemaafan harus dicari. Masjid yang runtuh mahu didirikan semula bersama bidadari nya. 'Akan Aku Kejar Jandaku', bisik hatinya.

Sofea Imani tidak punya peluang membela diri. Dia mangsa keadaan. Empat tahun membawa diri ke tempat orang untuk melupakan memori pahit tetapi kehadiran 'ex-husband' nya membuat memori lama segar semula. 
'Seram sejuk dirinya dengan wink yang diberikan Naufal'

Berjayakah si duda mengejar jandanya? 

psst- my 1st story. Sorry for typo and etc . Enjoy reading
:-)

syaieraa syaieraa Mar 22
Kronik kisah rumahtangga skrg.suka ambik,xsuka tinggal..ikutkn sgt perasaan tu ni la jdinye...hahaha terlebih plak😂
iriz78arrissa iriz78arrissa a day ago
Tau tkpe... Sblm tu tk nk plk dgr pjelsn bini dia.. Tk smpai sehari cerai da nyesal😛
Naufal ni tak teguh pendirian. Dia rindu dia kutip. Dia tak suka dia cerai.
UltraKaYla_ UltraKaYla_ Aug 07
Jemput baca novel yang baru saya publish tapi tak complete lagi..tq😊😊😊..kalau boleh promote sekali
Ada dpn mata take di hargai, bila takde baru menyesal. Terlalu ikut Kata hati, diri yg merana.
- - Jan 06
Lelaki dan ego tidak dpt dipisahkan...ibarat lagu dan irama...