NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Move On

Move On

37.5K Reads 1.3K Votes 10 Part Story
mikaelsahaja By mikaelsahaja Updated Jun 19, 2016

Yang menyukarkan perjalanan sebuah move on itu tidak lain tidak bukan, hanyalah kerana memori itu yang tidak mahu pergi. 

Dan perjuangannya bermula tatkala kau sudah hendak memilih sama ada mahu hidup bersama memori itu, ataupun mati kerananya.

leFleur25 leFleur25 Jun 07, 2016
that 'kau' in this story is just like me. kecuali part gambar fb dgn lelaki lain,, tu tak lah. huhu cedih 😢
mushyfulz mushyfulz May 09, 2016
ade kmungkinan x, yg org yg acah move on ni bole syg buah hati dye yg skrg?
Luna_Athena Luna_Athena Dec 03, 2015
Memang aku tak move on lagi. Tolong. Tak tahu nak buat apa dah.
namasayafnd namasayafnd Nov 14, 2015
bila bila kiranya diriku perlu.... Hari yang murung ... Terdengar... Nada yang riang...ria.
                              
                              Ketahuilah...bahwa kenangan itu satu poison yang bisa melumpuhkan segala kehidupan seorang manusia kalau tidak segera dicari penawarnya.
F4MEI99 F4MEI99 Nov 09, 2015
sebenarnya dia yang tak boleh move on..Huhuhu.Sedih pulak rasanya :'
jasMineMj jasMineMj Nov 05, 2015
aku dah move on.. cuma kadang teringat kenangan lama.. biasalah singgah sebentar ke masa lalu..