(C)Vampire Love [EXO][뱀파이어 사랑]

(C)Vampire Love [EXO][뱀파이어 사랑]

77.5K Reads 5.3K Votes 31 Part Story
🌸kim•loey🌸 By Yeollie_Girl Completed

Sekumpulan gadis terkenal di Korea yang memiliki darah yang paling unik didunia telah diculik oleh Vampire


Vampire Love Siri 2 : Our Kingdom (mohon baca ^^)


Highest rank #5 in Vampire
                       #4 in Vampire
                       #3 in Vampire (08/10/2017)

  • aoa
  • exo
  • girlsday
  • lovelyz
  • romance
  • sistar
  • snsd
  • thriller
  • twilightsequel
  • wattys2017
  • yeogi
  • yeojagirls
Ya allah..confirm korang semua ni lepas baca sinopsis terus blah HAHAHAHA.. wei aq xleh henti gelak ya allah betulke aku yg buat ff ni😂😂😂
Miss_rare_ Miss_rare_ Oct 07
Haha😂😂 KLCC ni mesti kes dye paling tinggi kan 😂😂😂
kim_hanbin01 kim_hanbin01 Feb 08, 2016
eh byk komen negatif la...nk bce,bce jela x payah nk kutuk..menyampah...Lantak yeollie_girl la nk bt cite mcm mane pn!
                              pape pn yeollie_girl your ff always daebakkk👍👍👍👍
FarrisJ02 FarrisJ02 Jan 22, 2016
Yeojagirl umpama kau ckp girl girl baik kau vkp je terus girls sebab apa sebab nanti ai banyak kesilapan apa bila guna korean
FarrisJ02 FarrisJ02 Jan 22, 2016
Vampire dia takde kuasa kuasa selalunya ada dekat were wolf lagipon seduai exo jadi wolf