NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
(C)Vampire Love [EXO][뱀파이어 사랑]

(C)Vampire Love [EXO][뱀파이어 사랑]

68.3K Reads 3.7K Votes 23 Part Story
im Yeollie's girl♡ By Yeollie_Girl Completed

Sekumpulan gadis terkenal di Korea yang memiliki darah yang paling unik didunia telah diculik oleh Vampire


Vampire Love Siri 2 : Our Kingdom (mohon baca ^^)


Highest rank #5 in Vampire
                       #4 in Vampire
                       #3 in Vampire

Ya allah..confirm korang semua ni lepas baca sinopsis terus blah HAHAHAHA.. wei aq xleh henti gelak ya allah betulke aku yg buat ff ni😂😂😂
kim_hanbin01 kim_hanbin01 Feb 08, 2016
eh byk komen negatif la...nk bce,bce jela x payah nk kutuk..menyampah...Lantak yeollie_girl la nk bt cite mcm mane pn!
                              pape pn yeollie_girl your ff always daebakkk👍👍👍👍
FarrisJ02 FarrisJ02 Jan 22, 2016
Yeojagirl umpama kau ckp girl girl baik kau vkp je terus girls sebab apa sebab nanti ai banyak kesilapan apa bila guna korean
FarrisJ02 FarrisJ02 Jan 22, 2016
Vampire dia takde kuasa kuasa selalunya ada dekat were wolf lagipon seduai exo jadi wolf
BertaGratia BertaGratia Dec 19, 2015
Cerita nya sih bagus. Tapi, sayangnya aku engga bisa bahasa melayu. . . Yaaah.