Kisah Seram Sebelum Tidur

Kisah Seram Sebelum Tidur

364K Reads 15.3K Votes 48 Part Story
fai By faminmin Updated Dec 26, 2017

Cukup taksub? Berani? Tsk. 

Bacalah. Silakan. 

Aku tak tanggung kalau kau kena 'kacau' nanti.

****

Cover by @moonizz ✔

  • creepy
  • horror
  • kisahbenar
  • psycho
  • seram
itshananatasya itshananatasya Jul 28, 2017
Weyh seram weyh...adik aku tidur kat sebelah aku skang ni....nasib niii adik aku yg reall
Maybe roh adik dia tertinggal kat dalam rumah tu kot.Mak ayah dia bawak badan anak je balik kampung.Hahaha..Ok not funny right?
amachi_02 amachi_02 Oct 06, 2017
Dia kira tingkat mane kita duduk and then dtg bunub mangsa seterusnya
lucaswonghei lucaswonghei Dec 02, 2017
kira tingkat mana kau berada supaya senang lepas tu nak bunuh kau pulak
SisMisha SisMisha Oct 23, 2016
X fhm.. Someone please explain about this story please.. (Ceh bajet speaking)