Kisah Seram Sebelum Tidur

Kisah Seram Sebelum Tidur

333K Reads 17.8K Votes 70 Part Story
fai By faminmin Updated Jun 03

Cukup taksub? Berani? Tsk. 

Bacalah. Silakan. 

Aku tak tanggung kalau kau kena 'kacau' nanti.

****

🔵Pencapaian terbaik:
▶44 in The Viral List. 
▶7 in What's Hot, Creepy.
▶6 in What's Hot, Psycho.
▶2 in What's Hot, Seram.
▶1 in What's Hot, Kisah Benar.
▶9 in Horror [2/10/2016]
▶5 in Horror [27/12/2016]
▶7 in Horror [5/6/2017]

Cover by @moonizz ✔

Weyh seram weyh...adik aku tidur kat sebelah aku skang ni....nasib niii adik aku yg reall
SisMisha SisMisha Oct 23, 2016
X fhm.. Someone please explain about this story please.. (Ceh bajet speaking)
LunaMaria117 LunaMaria117 Apr 19, 2016
Sorry sbb ckp ni.. tpi pekataan 'kau' tu agak pelik utk cita mcm ni 😅
lucifer_blaablaa lucifer_blaablaa Mar 20, 2016
Kita bilik & tingkat maybe..
                              so,dia nk bunuh kau sbb kau dh nmpak dia bunuh orng maybe ..huhuhu
Canonin Canonin Jan 08, 2016
Kira tingkat laaa...dia nak tngok korang dok kt tingkat brpa..n then dye prgi bunuh korang
aqilakamel aqilakamel Dec 20, 2015
Short story but good, dia buat kita tertanya tanya and fikir sendiri pengakhiran cerita. Keep it up