NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
[C]My Arrogant Husband[Jimin FF]

[C]My Arrogant Husband[Jimin FF]

11.1K Reads 497 Votes 11 Part Story
김태형 💕 By iTaehyung90 Completed

" Kahwin Kontrak 2 tahun setuju? Tapi kalau aku jatuh cinta dekat kau ak takkan lepaskan kau  " 
-Park Jimin- 



" Setuju!  Takkan aku sesekali jatuh cinta kat kau "
-Jung Eunji-


" Kita tengok "
-Park Jimin-






Note: ff ini memang betul mengarut 😂 ngehh 😩 Author sendiri pun tak tahu apa yang author tulis 😒💞

NurulIzzy NurulIzzy Dec 28, 2016
Siapa nk sentuh toyol mcm kau?!
                              
                              Mesti author ckp mcm ni kan?
Ilyasa_2410 Ilyasa_2410 Nov 05, 2016
Kenapa eunji pov guna perkataan "omma korang,appa korang?" X biasa , tapi ff ni best