Cinta Egois

Cinta Egois

21.3K Reads 636 Votes 18 Part Story
Hana Mooi By Hanaiki Completed

# SETIAP BAB SANGAT PANJANG

Muhammad Aisy Awais. 
Dia lelaki yang paling tampan di mata perempuan. Punya kerjaya yang diimpikan setiap lelaki metropolitan, punya keluarga yang bahagia, punya pegangan agama yang utuh, punya segala - galanya sehingga ada seorang wanita mengetuk pintu hatinya yang sudah sekian lama kosong. 

 " I wonder the cupid had strike us or not?" 

Farish Iskandar
Sedingin salju, tiada siapa yang berani mendekati lelaki ini. Sehingga Zara, seorang perempuan yang berani membawa dia keluar dari ruang gelap yang selama ini mengurung dirinya. 

Azril Hadi
Menghidap satu penyakit mental yang membuatkan dia jadi obses dengan tunangnya, Nur Zara Alesya. Wanita yang disayangi sepenuh hatinya itu pasti tidak akan pernah dia lepaskan meskipun dia harus berebut dengan sesiapa pun. 

" Zara! Kau jangan ingat sesiapa pun boleh dapatkan kau! Kau adalah hak aku! H.A.K. aku! Faham, hak aku?! Hahaha. Hak aku! Hahaha" 

Nur Zara Alesya
Menanti itu sudahlah satu penyiksaan inikan lagi memilih antara satu. Siapakah yang terbaik buat dirinya. Dia juga bingung. Masing - masing menyimpan perasaan padanya namun mana satukah yang menjadi pilihan hatinya. 

" how can I escape from you? "

Manakah yang menjadi pilihan Zara?

No comments listed yet.