Devil's Eye: Ultimul Descendent

Devil's Eye: Ultimul Descendent

9K Reads 959 Votes 28 Part Story
Mickaela Bane By Mickaela_Bane98 Updated Oct 27

Prințul Rainier "Devil" Valerious a primit încă din copilărie lovituri dure din partea vieții. Ajuns la maturitate, sobru, cinic şi neîndurător, părea că nimic nu îl va mai surprinde vreodată. Până într-o noapte, când totul în jurul lui ia o întorsătură crepusculară și află printr-o persoană de mult uitată din trecutul său un secret tulburător care îi va da peste cap întreg trecutul și viitorul.
   Din cauza unei feste crude a destinului, lady Angelica Bàthory a fost crescută de tatăl ei cu scopul de a deveni cel mai periculos asasin pe care l-a avut omenirea. Superbă, deșteaptă și exuberantă, tânăra ajunge în punctul în care nu mai știe dacă ucide în numele justiției sau doar de dragul crimei.
    Primul volum din trilogia "Devil's Eye". Nu-i o simplă poveste de dragoste în care binele învinge răul, iar femeia devine mântuire bărbatului.
    Aici veți afla că, ascuns în umbră, fiecare demon are în interiorul său un înger, iar în același timp, că orice înger este bântuit de către un demon...

#5 în Fantezie => 20.10.2016
#7 în Fantezie => 5.10.2016

ANGELINAAAA, vrei să fim prietene? :)) Şi eu sunt cam băiețoasă. :))
Sant incantata de cartea ta scri magnific continua ești plina de resurse numai un om bun ca tine poate face o asemenea descriere te iubesc mult mama
Îmi place mult ideea ta și până acum nu prea am ce sfaturi să îți dau. Abia aștept să citesc continuare.
Asta îmi aminteşte de cartea "La țigănci" de Mircea Eliade? Ai citit-o?
O...k. Deja îmi place omu' ăsta.
               De fapt, capitolul întâi este interesant şi am vagă senzația, că o să-ți ador cartea! ♥