De abstracte kant van liefde (✔)

De abstracte kant van liefde (✔)

185K Reads 13.8K Votes 63 Part Story
Lies By LiselotteS Completed

WINNAAR WATTYS 2016: GESPREK VAN DE DAG
 
 Voor Imke is het al lang en breed duidelijk dat het leven geen Disney-film is. Met haar gescheiden ouders die elkaar niet kunnen luchten of zien, is het niet altijd even makkelijk thuis. Haar schoolcijfers zijn beroerd, haar moeder zit in een flinke midlifecrisis en zelfs hoogzomer blijft het maar regenen in Nederland. Kortom: haar leven is alles behalve sprookjesachtig. 
   
   Ze hoeft dan ook niet lang na te denken wanneer haar vader, een warrige wetenschapper, met een interessant voorstel komt. Voor zijn wetenschappelijke onderzoek naar liefde heeft hij hulp nodig. Hoe komt liefde tot stand? Wat zorgt ervoor dat er hele dierentuinen sprongen gaan maken in je buik? Imke wil hem maar wat graag helpen.
   
   Verkleed als jongen, wordt ze naar een kostschool in de Belgische Ardennen gestuurd. Aan de hand van geluidsapparatuur, gênante momenten en een hoop lol, probeert ze in een schooljaar zoveel mogelijk informatie te verzamelen. 
   
   Een voorwaarde is echter wel, dat geheime relaties met schoolgenoten verboden zijn. 
   Maar voor Imke is dat geen probleem, toch?
   --------------------------------
   Schrijversnote: Op het moment wordt dit verhaal door proeflezers op grammatica, spelling en andere slechtheden gecontroleerd. Zodra het hele verhaal is geredigeerd, zal de vernieuwde versie online verschijnen.
   
   Hoogste notering:
   #6~ 19-11-'16 
   Cover made by @durban_skies
   
   Copyright © 2016 Liselotte (@LiselotteS)

 • chrimke
 • christian
 • dominique
 • hutchford
 • imke
 • internaat
 • josephine
 • kostschool
 • liefde
 • lucas
 • olivier
 • wattyswinner
vannessatje vannessatje Apr 08, 2017
Ik vond het supermooi geschreven maar de verhaallijn stond me niet aan.Laat me weten als je een ander boek hebt,dat wil ik zeker lezen.Je bent een suppergoede schrijfster,doe zo verder?
Saraline2000 Saraline2000 Jun 28, 2017
Oké, na meer dan een jaar begin ik eindelijk aan dit verhaal! Ik heb echt nog eens zin in een luchtige tienerfictie en bovendien is dit verhaal al af, dus dan kan ik lekker doorlezen als ik wil. Perfecte zomerlectuur dus ^^
debstertje debstertje Mar 11, 2017
Ik ben ook geweldig!!!!!! *Kuch kuch*
               Jij bent ook geweldig😄😉😆
VAKANTIEBOEKENNL VAKANTIEBOEKENNL Jul 18, 2017
Interessant boek, het verhaal lijkt ons erg leuk ! Zou je hem willen promoten als vakantie boek, dit kun je dit gemakkelijk doen met onze GRATIS sticker. Ook wordt je boek gepromoot door ons als tips voor mensen. Meer info kun je vinden via ons MEE DOEN boek. 😀☀️ IEDEREEN KAN MEE DOEN ☀️
emz_1234 emz_1234 May 25
IK BEN ZO’N SUKKEL WANT IK HEB DE EERSTE KEER DAT IK DIT LAS NIET GESTEMD DUS NU GA IK REREADEN EN STEMMEN
MerelKalf MerelKalf Nov 05, 2016
Ik heb nu al zin om je boek te gaan lezen!! Alleen een kleine tip: je had een kleine schrijffout in de beschrijving van je boek gemaakt, verder ziet alles, vooral je cover, er echt super leuk uit!!!!