De abstracte kant van liefde

De abstracte kant van liefde

91.1K Reads 7.5K Votes 65 Part Story
Kapitein Liz By LiselotteS Completed

WINNAAR WATTYS 2016: GESPREK VAN DE DAG
 
 Voor Imke is het al lang en breed duidelijk dat het leven geen Disney-film is. Met haar gescheiden ouders die elkaar niet kunnen luchten of zien, is het niet altijd even makkelijk thuis. Haar schoolcijfers zijn beroerd, haar moeder zit in een flinke midlifecrisis en zelfs hoogzomer blijft het maar regenen in Nederland. Kortom: haar leven is alles behalve sprookjesachtig. 
   
   Ze hoeft dan ook niet lang na te denken wanneer haar vader, een warrige wetenschapper, met een interessant voorstel komt. Voor zijn wetenschappelijke onderzoek naar liefde heeft hij hulp nodig. Hoe komt liefde tot stand? Wat zorgt ervoor dat er hele dierentuinen sprongen gaan maken in je buik? Imke wil hem maar wat graag helpen.
   
   Verkleed als jongen, wordt ze naar een kostschool in de Belgische Ardennen gestuurd. Aan de hand van geluidsapparatuur, gênante momenten en een hoop lol, probeert ze in een schooljaar zoveel mogelijk informatie te verzamelen. 
   
   Een voorwaarde is echter wel, dat geheime relaties met schoolgenoten verboden zijn. 
   Maar voor Imke is dat geen probleem, toch?
   --------------------------------
   Schrijversnote: Op het moment wordt dit verhaal door proeflezers op grammatica, spelling en andere slechtheden gecontroleerd. Zodra het hele verhaal is geredigeerd, zal de vernieuwde versie online verschijnen.
   
   Hoogste notering:
   #6~ 19-11-'16 
   Cover made by @durban_skies
   
   Copyright © 2016 Liselotte (@LiselotteS)

Het is best moeilijk taal gebruik wat ik eigenlijk wel leuk vind aangezien die andere verhalen vaak slap zijn en makkelijk te lezen. Hier moet je echt de tijd voor nemen. (Ik dan ik ben 15 😅) super leuk boek ben benieuwd
MerelKalf MerelKalf Nov 05
Ik heb nu al zin om je boek te gaan lezen!! Alleen een kleine tip: je had een kleine schrijffout in de beschrijving van je boek gemaakt, verder ziet alles, vooral je cover, er echt super leuk uit!!!!
Mijn god dit is hilarisch! Waarom is dit niet het eerste boek dat ik hier op Wattpad heb gelezen?
De hunkemöller hier is pas erg, die vrouwen (wat daar werken) trekken gewoon die gordijn dinge aan de kant om te kijken of alles lukt met passen, medelijden met de mensen die daar half naakt staan😂😂
OMG 101 dalmatiërs die film heb ik al zo lang niet meer gezien!
ximkebx ximkebx Jun 24
Ik heet Imke. Dat is ook de rede hoe ik bij dit boek ben gekomen. De tekst bij de informatie klinkt veelbelovend!