I'm The 8th Bangtan Member! [난 여덟 방탄소년단 멤버해요!]

I'm The 8th Bangtan Member! [난 여덟 방탄소년단 멤버해요!]

117K Reads 14.2K Votes 32 Part Story
fnathirah_ By -miniyoongs Updated Jun 08, 2016

Apa kemungkinan yang akan berlaku apabila korang berpeluang menjadi ahli Bangtan Boys atau BTS sebagai ahli kelapan ? 

Adakah korang akan diterima dengan mudah ?

Atau ditolak sekeras-kerasnya ?

Ataupun kemungkinan yang selalu dibayangkan tidak diterima pada awalnya dan disayangi akhirnya muahahaha 

Okay ini hanyalah fanfiction tentang hidup korang kalau korang berpeluang menjadi ahli kelapan BTS

Selamat membaca !!

Woi woi rapmon jin punya nanti dia baling aku ngn senduk pink lak 😂
Zuzu7990 Zuzu7990 Jun 09
She's like me...[focus on songs]But,aq ambik tahu wokeyh..😄
woochim woochim Mar 12
Kalau mcm ni, Bagus aq jadi rarin sbb aq minat rapmon..
                              Huhuhu ヽ(´▽`)/
mocheeseu mocheeseu May 26
Ape agaknya kalau aq jdi member diorang.. satu dorm..yelah aq kan perempuan 😈
luvmin1009 luvmin1009 Aug 16, 2016
Tak dapat bayangkan kalau kita jadi member ke-8 bts...rasa macam nak meletup kepala sebab overexcited
Diaorng semua ade handsome cute meletop kebabom semua la sado uishh tu mesti ade heheheh