NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
I'm The 8th Bangtan Member! [난 여덟 방탄소년단 멤버해요!]

I'm The 8th Bangtan Member! [난 여덟 방탄소년단 멤버해요!]

108K Reads 13.2K Votes 32 Part Story
sugajjang2menbbung2_ By -miniyoongs Updated Jun 08, 2016

Apa kemungkinan yang akan berlaku apabila korang berpeluang menjadi ahli Bangtan Boys atau BTS sebagai ahli kelapan ? 

Adakah korang akan diterima dengan mudah ?

Atau ditolak sekeras-kerasnya ?

Ataupun kemungkinan yang selalu dibayangkan tidak diterima pada awalnya dan disayangi akhirnya muahahaha 

Okay ini hanyalah fanfiction tentang hidup korang kalau korang berpeluang menjadi ahli kelapan BTS

Selamat membaca !!

Moneu- Moneu- Mar 12
Kalau mcm ni, Bagus aq jadi rarin sbb aq minat rapmon..
                              Huhuhu ヽ(´▽`)/
luvmin1009 luvmin1009 Aug 16, 2016
Tak dapat bayangkan kalau kita jadi member ke-8 bts...rasa macam nak meletup kepala sebab overexcited
Diaorng semua ade handsome cute meletop kebabom semua la sado uishh tu mesti ade heheheh
luvmin1009 luvmin1009 Aug 16, 2016
BTW macam mana dia bertutur ngan dak² korea kat sana??? Just tanya jangan marah author..hehehe
luvmin1009 luvmin1009 Aug 16, 2016
Malaysia girl memang cute and always beautiful dan original lagi