I'm The 8th Bangtan Member! [난 여덟 방탄소년단 멤버해요!]

I'm The 8th Bangtan Member! [난 여덟 방탄소년단 멤버해요!]

96.5K Reads 11.7K Votes 32 Part Story
sugajjang2menbbung2_ By MinYoonGi1993 Updated Jun 08

Apa kemungkinan yang akan berlaku apabila korang berpeluang menjadi ahli Bangtan Boys atau BTS sebagai ahli kelapan ? 

Adakah korang akan diterima dengan mudah ?

Atau ditolak sekeras-kerasnya ?

Ataupun kemungkinan yang selalu dibayangkan tidak diterima pada awalnya dan disayangi akhirnya muahahaha 

Okay ini hanyalah fanfiction tentang hidup korang kalau korang berpeluang menjadi ahli kelapan BTS

Selamat membaca !!

luvmin1009 luvmin1009 Aug 16
Tak dapat bayangkan kalau kita jadi member ke-8 bts...rasa macam nak meletup kepala sebab overexcited
luvmin1009 luvmin1009 Aug 16
BTW macam mana dia bertutur ngan dak² korea kat sana??? Just tanya jangan marah author..hehehe
luvmin1009 luvmin1009 Aug 16
Malaysia girl memang cute and always beautiful dan original lagi
misskpop_27 misskpop_27 Dec 22, 2015
"Hrm....memandangkan aq vampire.....aq minat pade org yg name manis manis lah aekk"
                              
                              Kakakah.....kidding!! 😉😉
misskpop_27 misskpop_27 Dec 22, 2015
Diorang bkn cute je.....package ngan handsome skali.....maigadd!!😍😍😍
misskpop_27 misskpop_27 Dec 22, 2015
Btulll!!!!!.......but my nickname is sweet mira?? Cam ne pulakk tuu