I'm The 8th Bangtan Member! [난 여덟 방탄소년단 멤버해요!]

I'm The 8th Bangtan Member! [난 여덟 방탄소년단 멤버해요!]

121K Reads 14.7K Votes 32 Part Story
sugaminions By -miniyoongs Updated Jun 08, 2016

Apa kemungkinan yang akan berlaku apabila korang berpeluang menjadi ahli Bangtan Boys atau BTS sebagai ahli kelapan ? 

Adakah korang akan diterima dengan mudah ?

Atau ditolak sekeras-kerasnya ?

Ataupun kemungkinan yang selalu dibayangkan tidak diterima pada awalnya dan disayangi akhirnya muahahaha 

Okay ini hanyalah fanfiction tentang hidup korang kalau korang berpeluang menjadi ahli kelapan BTS

Selamat membaca !!

  • bangtanboys
  • bangtanboysfanfiction
  • btsff
  • cheerful
  • fanficbts
  • happy
  • humor
Woi woi rapmon jin punya nanti dia baling aku ngn senduk pink lak 😂
Zuzu7990 Zuzu7990 Jun 09
She's like me...[focus on songs]But,aq ambik tahu wokeyh..😄
choqiwa choqiwa Mar 12
Kalau mcm ni, Bagus aq jadi rarin sbb aq minat rapmon..
                              Huhuhu ヽ(´▽`)/
mocheeseu mocheeseu May 26
Ape agaknya kalau aq jdi member diorang.. satu dorm..yelah aq kan perempuan 😈
luvmin1009 luvmin1009 Aug 16, 2016
Tak dapat bayangkan kalau kita jadi member ke-8 bts...rasa macam nak meletup kepala sebab overexcited
Diaorng semua ade handsome cute meletop kebabom semua la sado uishh tu mesti ade heheheh