[C] Wife Mafia, Husband  Gay || V

[C] Wife Mafia, Husband Gay || V

30.5K Reads 2.8K Votes 31 Part Story
ahnsarah By ahnsarah Completed

Apa akan jadi kalau seorang ketua Mafia yang paling digeruni tetiba menjadi lemah apabila berhadapan dengan seorang SquidBob (Squidward + Spongebob). Yesh nickname tu adalah gelaran  bagi  bakal suaminya yang agak sotong, penakut, lembik, manja,  agak tidak pandai dan akhir sekali gay baginya. Yang peliknya, Tn. KIm adalah Ketua Mafia juga tapi tak tau lah isteri dia makan apa time dia mengandungkan TaeTae sampai budak tu jadi lain daripada yang lain.

Atau.....ada alasan lain kah Taehyung menjadi seperti itu?

"Huh Taetae! Jangan takut. Takpe, kalau yeoja tu serang aku, aku call je Ninja Turtles. Kan senang. Lagipun, Kookie kan ada." Taehyung.

"Eleh, macam tu nak tolong? Tengok macam lembik semacam je. Lawak tahun bilakah ini? Btw diorang ni gay ke? Tak sangka kat Korea pon ada manusia sepersis sebegini." Haemi.


Kamsahamnida to yaya_brutal who did that cover^^

[Completed FF]

  • arrangedmarriage
  • complete
  • love
  • mafia
  • mingyu
  • taehyung
  • vbts
YukookHyuminMinSoo YukookHyuminMinSoo May 03, 2016
Wusih😂😂😂...Takleh blah dgn Si Sotong Korita punya ayat😂😂😂
Finaaa_ Finaaa_ Sep 20, 2015
Weyh! Aku terpublish jenis adventure je tk skali kat fanfiction T.T