Tűz és víz

Tűz és víz

62.6K Reads 3.7K Votes 19 Part Story
Kiss Luca By Luca9827 Updated Mar 25

Bianca Morgan élete nem hétköznapi. Garnélát ebédel, egyenruhát hord, évente egyszer találkozik a családjával, és nem mellesleg, az apja a Pentagon vezetője. A tizenhét éves lány így egy titkos svájci magániskolába kényszerül, elzárva a világtól, és annak minden veszélyétől.
Noah Connor a tipikus értelemben vett rosszfiú. Verekszik, dohányzik, és a napjait az utcán tölti. Múltját egy sötét titok árnyékolja be, amit sosem oszt meg másokkal, mégis, apránként zúzza porrá a lelkét. 
Amikor a Csillagfény Magániskolába megérkezik Madison Foot, az új diák, egyenesen a külvilágból, teljesen felbolygatja a tanulók, de leginkább Bianca életét. Az újonc a zajos Manhattan-ből lett Európába taszítva, új színt hozva ezzel az ottani, szürke hétköznapokba.
Vajon mi történik, ha Bianca nyolc év után ismét kilép a veszélyektől hemzsegő valóságba? Noah megérzi a lány tapasztalatlanságát, és szíves-örömest használná is ezt ki. Mi lehet az oka annak, hogy visszafogta magát? 
Alakulhat ki egyensúly tűz és víz között?

  • ellentétek
kielo9 kielo9 Jul 05, 2016
Szia. Eddig nagyon tetszik a történeted. :) csak azt nem értettem, a fiunak, hogy lehetett máris lila az ütés nyoma?! Sztem annak kell egy kis idő, míg belilul, de mindegy is. A történet maga tetszik. ☺
Heartland4ever Heartland4ever Sep 15, 2015
Elolvastam a prológsut, meg azt az elő-mizériát, és máris nagyon jó! <3 :)