Dahlia Mikail

Dahlia Mikail

1.9M Reads 110K Votes 74 Part Story
️ By Yurafwr Completed

[Mr Tengku VS Miss Flower]
[Wattys Awards Winner 2016]

Highest ranking:
#1 in Romance
#1 in Viral list

--

"Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan.

"Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada.

Kaki Tengku Farhan mula melangkah merapati Orked. Bibirnya mengukir senyuman. 

"Sebab Mr Tengku hanya untuk Miss Flower."

"Excuse me, Encik Tengku Farhan Mikail. Boleh ulang semula ayat gatal awak tu?" Orked buat muka jelek.

Tengku Farhan ketawa. Suara tawanya memenuhi bilik itu.

"Saya cuma cakap benda betul. So Cik Orked Dahlia, nampaknya mulai sekarang awak kena bersiap sedia untuk pegang title.." matanya memandang tepat ke anak mata Orked.

"..Mrs Mikail."

--

"Bunga Orkid mungkin akan layu satu hari nanti, tapi cinta saya pada Orked Dahlia akan mekar selamanya," - Tengku Farhan Mikail

--

**This is the first time I wrote a story so cut me some slack. Permulaan cerita sedikit childish dan gaya penulisan agak weak but I promise it gets better afterwards please keep on reading you wont regret it, insyaallah**

-UNEDITED-
 
©Yurafwr, 2015•2016

nnzmdn_ nnzmdn_ Nov 20
I'm gonna read this book because this book has won the wattys 2016 💕
Nanti dah kahwin nanti nk bagi nama anak orked dahlia gak la
- - Aug 29
Bestnyaa part yg awal niy nama watak pon bestt Orked Dahlia..
mini_copper mini_copper Aug 20
Rasa macam diri sendiri pulak bila baca bnde ini. I also like flowerr..... 😍😘😊
Haahha. Yup agreed too. Mmg klu kat skolah ada senior handsome.. Mmg semangat nk pergi skolah. Pergi kem pun semangat semata2 sbb senior tu lol.
Hurmm ..saya terbelah bahagi nak baca ke tak ...Tapi saya tgk winner cita ni ..Sat saya nak tentukan nak baca ke tak ..esok la saya baca ..Hehehehhe ..no one  will disturb me ..i'm freee..So,i choose i wanna read this ..Hope it didn't dissappoint me ..💖❤