Dahlia Mikail

Dahlia Mikail

3.5M Reads 177K Votes 74 Part Story
️ By Yurafwr Completed

[Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower]
[Wattys Awards Winner 2016]

Highest ranking:
#1 in Romance
#1 in Viral list

--

"Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan.

"Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada.

Kaki Tengku Farhan mula melangkah merapati Orked. Bibirnya mengukir senyuman. 

"Sebab Mr Tengku hanya untuk Miss Flower."

"Excuse me, Encik Tengku Farhan Mikail. Boleh ulang semula ayat gatal awak tu?" Orked buat muka jelek.

Tengku Farhan ketawa. Suara tawanya memenuhi bilik itu.

"Saya cuma cakap benda betul. So Cik Orked Dahlia, nampaknya mulai sekarang awak kena bersiap sedia untuk pegang title.." matanya memandang tepat ke anak mata Orked.

"..Mrs Mikail."

--

"Bunga Orkid mungkin akan layu satu hari nanti, tapi cinta saya pada Orked Dahlia akan mekar selamanya," - Tengku Farhan Mikail

--

**This is the first time I wrote a story so cut me some slack. Permulaan cerita sedikit childish dan gaya penulisan agak weak but I promise it gets better afterwards please keep on reading you wont regret it, insyaallah**
 
©Yurafwr, 2016 2017

  • ceo
  • cinta
  • ego
  • isteri
  • kahwin
  • kahwinpaksa
  • kaya
  • love
  • malay
  • malaynovel
  • melayu
  • nafsu
  • novel
  • romance
  • romantik
  • suami
  • sweet
  • teenfiction
  • tengku
niksalsa_ niksalsa_ Jun 19
Perangai orkid pun dh macam jebon je aku tgk sesuai sgt la tu 😂
calisasz calisasz Apr 15
Mcm kene plak ngan sy...😂.... Sy manyak suka itu munga wo...!
faeza26 faeza26 Apr 19
Hahahahha👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 btw follow my acc and jemput baca novel pertama saya
katneyss katneyss May 02
I'm here and reading this again for the 6th times. Haha. Story line and character dia best buat saya rindu gila dengan Farhan & Orked! 😍😍😍
lolliypop__ lolliypop__ May 22
Ya Allah, finally jumpa balik novel ni! Last year, baca guna wattpad kwn. Lepastu bila dh install wattpad, cari novel ni x jumpa ii. Rupanya dh tukar nama lain "))
maesthetic- maesthetic- May 26
hi, saya ada buat story horror. so, kalau nak baca tekan profile saya :)