NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Dahlia Mikail

Dahlia Mikail

2.4M Reads 131K Votes 74 Part Story
️ By Yurafwr Completed

[Mr Tengku VS Miss Flower]
[Wattys Awards Winner 2016]

Highest ranking:
#1 in Romance
#1 in Viral list

--

"Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan.

"Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada.

Kaki Tengku Farhan mula melangkah merapati Orked. Bibirnya mengukir senyuman. 

"Sebab Mr Tengku hanya untuk Miss Flower."

"Excuse me, Encik Tengku Farhan Mikail. Boleh ulang semula ayat gatal awak tu?" Orked buat muka jelek.

Tengku Farhan ketawa. Suara tawanya memenuhi bilik itu.

"Saya cuma cakap benda betul. So Cik Orked Dahlia, nampaknya mulai sekarang awak kena bersiap sedia untuk pegang title.." matanya memandang tepat ke anak mata Orked.

"..Mrs Mikail."

--

"Bunga Orkid mungkin akan layu satu hari nanti, tapi cinta saya pada Orked Dahlia akan mekar selamanya," - Tengku Farhan Mikail

--

**This is the first time I wrote a story so cut me some slack. Permulaan cerita sedikit childish dan gaya penulisan agak weak but I promise it gets better afterwards please keep on reading you wont regret it, insyaallah**
 
©Yurafwr, 2016

ttaeobokki- ttaeobokki- Feb 17
andi dah berulang ulang kali baca novel ni !! srs tk pnh bosan ^^
GUYS!!!I nak promot I punya cerita kalau sudi baca lah ya 'vampire's wishes ' (tajuk cerita I)
WNARatna WNARatna Dec 24, 2016
This looks promising. As expected from the Wattys' winner.  Nama-nama dalam nilah paling win. I loikeee.
nnzmdn_ nnzmdn_ Nov 20, 2016
I'm gonna read this book because this book has won the wattys 2016 💕
adilazahid adilazahid Feb 19
ahahaha sis sumpah klakor namateyy😂😂 baru bce first chap dh best😍😍😘
zizens zizens Feb 17
aku dah baca novel ni tapi lupa tajuk dia...memang best novel ni.