Sixth Sense

Sixth Sense

53.5K Reads 3.3K Votes 15 Part Story
N I S H A ♡ By nisrinanisha Completed

Pernah dengar perkataan Sixth sense ? Tahu tak maksud sixth sense ni ? Sixth sense ni actually bermaksud deria keenam . Tak semua orang mampu memiliki dan menggunakan kelebihan ini dengan baik .

Baiklah . Aku ada satu cerita pasal sixth sense ni . Aku tahu . Korang semua suka dengan cerita seram kan ? Meh sini aku belanja satu cerita .

The Twinnies. Pada mulanya ahli kumpulan itu hanyalah kembar seiras iaitu Qisrina dan Tina .

Qisrina , gila IT dan gemar akan paranormal activity serta banyak mulut .
Tina , mempunyai kelebihan dari kecil lagi namun seorang yang sangat pendiam .

Tidak berapa lama kemudian , kembar lelaki yang terdiri daripada Raziq dan Haziq datang memunculkan diri . Mereka telah menyertai The Twinnies .

Raziq , seorang abang yang sungguh tegas dan gila bermain game .
Haziq , seorang adik yang suka berfesyen serta baik orangnya .

Namun , kedatangan itu telah mengubah hidup mereka semua . Sesuatu telah berlaku dan setiap seorang dari mereka telah diganggu teruk oleh sesuatu yang mereka tidak dapat tafsirkan .

Adakah puncanya disebabkan oleh Haziq dan Raziq ? Atau . . . Qisrina dan adiknya ? Berjayakah mereka merungkai misteri gangguan yang mereka alami itu ?

Jeng ! jeng ! jeng ! Amacam ? Best tak ? Kalau dah rasa nak baca tu . . . Baca je lah . Aku tak paksa . Lagipun sikit je bab dia . Dan jangan risau . . Takda sesiapa pun tengah perhati kau nanti bila dah baca . Hehehe .

Sekali lagi . . .

Hati - hati . Ada yang memerhati . (;

© nisrinanisha | 2016

Best achievement
#3 in Paranormal

- - -
p.s. Dedicated to Fildzah, Sabiha & Izzati
and also a big thanks to them because without them, this story will never exist ♡

  • paranormal
NaizatulAinJohari NaizatulAinJohari Aug 09, 2017
jjbkbnbjbmfFhhhFggGHHJJKYIJKJJBBMNNjbnjgjoggvhvficvfvhjhjhbj vgcggvgc gjh hb       vbn nnn njjjjh uihj jhhjjn kkk
Aauneyy_ Aauneyy_ Mar 06, 2016
Nishaa .. Baru perasan :3 sejak bila ada dedicated tuh ? Haha sayang nisha :*