White Rose

White Rose

62.1K Reads 3.6K Votes 6 Part Story
Serenety By Serenety95 Updated Nov 12, 2015

Continuarea cărtii Being Chased.
   Trecuseră aproximativ cinci ani de când Rose fugise departe de Los Angeles, de Chase, de prieteni și de casa în care bunica ei fusese ucisă cu sânge rece la ordinul propriului său bunic. 
   Se presupune că membri unei familii trebuie să se protejeze și să se iubească necondiționat unii pe ceilalți, nu? Acest lucru îl visa și Rose pe vremea când încă era la fel de iertătoare și naivă. Nu îl condamnase nici măcar pentru o secundă pe tatăl său că le-a părăsit pe mama ei și pe ea. Îi căutase în repetate rânduri scuze și motive pentru care făcuse acel gest impardonabil. Nu îl iubea și nici ura. Existența lui era uitată de cele mai multe ori. Acest lucru, însă, până când a aflat crudul și irevocabilul adevăr.
     Dacă doar acel adevăr sumbru ar fi fost singura ei problemă, poate ar fi reușit să fie aceeași Rose de altă dată. Însă dezastrele continuau să își forțeze intrarea în viața ei. Uciderea bunicii ei fusese picătura ce umpluse paharul, făcând-o pe Rose să se depărteze și să se ascundă de tot ceea ce iubea mai mult. Ar fi fost destul de puternică încât să treacă peste felul în care fusese procreată, peste uciderea mamei ei și peste faptul că bunicul și tatăl ei erau pe urmele sale, însă moartea bunicii ei nu o putea depăși.
    După ani de jale și chin, de antrenamente și încurajări, de cercetări și mutări dintr-un oraș în altul, a decis că acum era timpul ei. Era în sfârșit momentul să revină în lumea plină de haos la care a fost damnată să participe ca actriță în rolul principal. Era mai puternică și mai decisă ca niciodată să îi facă pe cei care îi amenință familia și viața să plătească pentru toate momentele oribile. Totul era stabilit în cel mai minuțios detaliu. Dar destinul ei se va intersecta mereu, fie că vrea sau nu, cu cel al lui Chase...

camelia-daniela camelia-daniela Dec 03, 2017
Buna! Eu fac coperti, ma gandeam ca vrei si tu una pentru cartea ta. Daca nu, scuze deranjul. Insa te astept pe profilul meu sa discutam. Pupicei!
barbugabriela barbugabriela Sep 19, 2015
Asta e pur si frumos talent cum sa spui ca nu te pricepi la nimic!!:))))Sa nu mai faci pacate din astea!!!siiii...wow sunt asa fericita ca povestea continua probabil mult mai interrsanta,originala si alea alea dar sper...luuunga❤️❤️❤️
Alexandra_Iolanda Alexandra_Iolanda Sep 19, 2015
Pun pariu ca Chase se afla în New York, iar reîntâlnirea lor va fi un soc major pentru amândoi :))
               Pune repede next-ul, femeie, ca mor aici!
izzymdc izzymdc Sep 18, 2015
Omg :o si cer nu ma asteptam la asa ceva? Ce schimbare de caracter, de la fata micuta si sensibila a ajuns sa devina tipa cu o tarie de caracter desavarsita!
Duuumitrita Duuumitrita Sep 18, 2015
Super capitolul, iar tu foarte talentata. Astept cu nerabdara capitolul! Felicitari
- - Sep 18, 2015
Huh, abia aștept să văd dacă Chase s-a schimbat. Mă și întrebam când vei posta următorul capitol...
               Rose este mult mai diferită și încrezătoare. 
               Oricum ar fi, sper să citesc cât mai curând următorul capitol ;)