Confused

Confused

5.1K Reads 278 Votes 32 Part Story
ElisaCollin By ElisaCollin Updated Jan 13, 2017

Lauren Kooper egy tizenkilenc éves, igen elkényeztetett, látszólag nagyon beképzelt lány. Los Angeles-ben nőtt fel nehéz körülmények között. Tizenkét éves volt, amikor anyukája meghalt, és az özvegy Apukájának terhére maradt, aki nem mellesleg a Modest! világhírű menedzsment cég fő atyja. Lara nehéz sorsát tovább nehezítette az egyedüllét, mert Apja folyamatosan távol volt, az iskolában pedig mindig szívóztak vele, annak ellenére, hogy okos lány. 
Végzős diákként, ő is az egyetemi éveit tervezgeti, de egy váratlan esemény folytán fenekestül felfordul az élete. 
 Lara apja egy balesetben veszti életét, a család legközelebbi tagja, Elisa pedig rákényszeríti a lányt, hogy vegye át Apja helyét, és mentse meg a céget a csődtől. A teljesen összetört lány nem tudja, hogyan döntsön. Vajon feláldozza a jövőre néző terveit? 
Amikor Lara meghozza élete legnagyobb döntését, fel sem merül benne, hogy milyen következményekkel járhat a választása. Vajon képes lesz túl élni a sötét időszakot? Ki lesz mellette, hogy átvészelje a dolgokat?
 Egy őszinte szerelem Harry személyében, csalódások és titkok - ezek a dolgok, amikkel Larának szembe kell néznie ebben a történetben.

  • fanfiction
  • harrystyles
  • lovestory
  • sarahhyland