NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Confused

Confused

4.5K Reads 231 Votes 32 Part Story
ElisaCollin By ElisaCollin Updated Jan 13

Lauren Kooper egy tizenkilenc éves, igen elkényeztetett, látszólag nagyon beképzelt lány. Los Angeles-ben nőtt fel nehéz körülmények között. Tizenkét éves volt, amikor anyukája meghalt, és az özvegy Apukájának terhére maradt, aki nem mellesleg a Modest! világhírű menedzsment cég fő atyja. Lara nehéz sorsát tovább nehezítette az egyedüllét, mert Apja folyamatosan távol volt, az iskolában pedig mindig szívóztak vele, annak ellenére, hogy okos lány. 
Végzős diákként, ő is az egyetemi éveit tervezgeti, de egy váratlan esemény folytán fenekestül felfordul az élete. 
 Lara apja egy balesetben veszti életét, a család legközelebbi tagja, Elisa pedig rákényszeríti a lányt, hogy vegye át Apja helyét, és mentse meg a céget a csődtől. A teljesen összetört lány nem tudja, hogyan döntsön. Vajon feláldozza a jövőre néző terveit? 
Amikor Lara meghozza élete legnagyobb döntését, fel sem merül benne, hogy milyen következményekkel járhat a választása. Vajon képes lesz túl élni a sötét időszakot? Ki lesz mellette, hogy átvészelje a dolgokat?
 Egy őszinte szerelem Harry személyében, csalódások és titkok - ezek a dolgok, amikkel Larának szembe kell néznie ebben a történetben.

No comments listed yet.