NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
SUAMIKU BODYGUARDKU

SUAMIKU BODYGUARDKU

133K Reads 4.8K Votes 29 Part Story
Sfia By MrsRindu Updated Dec 05, 2016

Aqish Adam dipaksa oleh ibunya untuk mencari calon isteri sebelum dia dijodohkan dengan seorang gadis bernama Bella.Bagi menghalang tindakan ibunya Aqish Adam harus cepat bertindak.

Rania Natasha seorang gadis yang baru pulang ke tanah air selepas berjaya menamatkan pelajarannya di luar negara.Sikapnya yang agak kalut membuatkan hati papanya risau dengan keselamatan anaknya dan mengupah bodyguard untuk anaknya.

Aqish Adam yang telah jatuh hati dengan Rania terus berkerja sebagai bodyguard Rania dalam masa yang sama dia ingin menjalankan misi memikat hati Rania.

Mampukah Adam memikat hati Rania?Sama sama kita nantikan.


P/s sejujurnya novel ini indah khabar dari rupa.Jangan terlalu meletakkan harapan yang tinggi dalam novel yang agak membosankan ini kerana novel ini hanya ditulis atas dasar suka suka.Kesabaran untuk menunggu update yang seterusnya amat diperlukan.

Gwang_Soo2 Gwang_Soo2 Nov 06, 2015
Wow!!citer ni memang best...awak mungkin ade peluang untuk jadi penulis novel terkenal..cuma‚berlatih sikit dari segi ejaan kerana dari pandangan saya ade empat atau lima kesalahan yang ade..tapi kipidap!! Dontgibab.