Bunga Kita ✔

Bunga Kita ✔

112K Reads 3.9K Votes 23 Part Story
` najwa ` By heypetals Completed

Tengku Azri. Sombong, garang, memilih darjat, pemilik sebuah syarikat. Tapi semua itu dikatakan khabar angin sahaja. Yang pasti, dia baik, penyayang, hensem dan.. kaya? ;)

Mawar Dhea. Manis, cantik, ayu tapi garang macam singa tapi bagi dia lah. Bagi Tengku Azri, Mawar macam anak kucing bila marah.

Entah bagaimana, terpaut lah hati Azri kat si Mawar ni. Mereka masing-masing ada peristiwa silam yang memedihkan namun semua itu Azri dan Mawar tolak ke tepi. Ikuti kisah happy-go-lucky Mawar dan mr-charmer Azri dalam Bunga Kita!

***

Warning: unprofessional writing yakni tulisan seorang remaja


© art cover by henrietta harris

  • bunga
  • gadis
  • jiran
  • kedai
  • romantik
jujujnet jujujnet Nov 28
Boleh tak kalau nk tny actually apa maksud pov tu novel sblum ni baca pun ada tulis pov... Apakh mksud disebalik pov tu yeeee