She's psycho |h.s| Volumul 1

She's psycho |h.s| Volumul 1

21.7K Reads 1.7K Votes 21 Part Story
MommyOfDragons By MommyMixxie Updated Nov 27, 2016

Umbra lui se înalta încet peste biroul de lemn masiv. La numai 26 de ani, Harry Styles îşi luase viaţă în propriile mâini, seriozitatea să fiind una de neimaginat, încercând să-şi facă soţia mândră. Era un psihiatru de succes pentru cazuri cum ar fi salvarea unei mame disperate de frică de a-şi pierde fiica. 
Haley Collen, nouă pacienta, se dăruise atât de mult intunercului încât acesta devenise unul cu ea. Ochii ei întunecaţi ascundeau secrete pătate de sânge iar, în trupul ei micuţ de fata de 22 de  ani nu mai încăpea atâtea durere. 
Buzitele ei subţiri şi roşiatice tremurau atunci când i se puneau întrebări iar, răspunsurile parcă îi piereau sub limba. Avea un creier bolnav însă, Harry nu voia să accepte asta deşi îi află tot amarul trecutului. 
-Haley nu este o persoană. Ea ascunde în interiorul ei mai multe persoane, mai multe umbre pe care le cunosc pe zi ce trece. reuşeşte el să-i desluşească enigmatica prezenţa. 
Haley nu îl lasă pe Harry să-i scotocească prin ruinele vieţii însă, îndată ce acesta îi arată o urmă de afecţiune, această începe să-şi creeze o obsesie pentru el. Era foarte fragilă iar, psihiatrul nu îşi doarea să îi spargă puritatea rămasă. 
El era prea tânăr şi totul parcă se lasă greoi pe umerii lui ceea ce deja nu mai suportă. 
-Nu îi lăsa să aleagă pentru tine, Haley, poţi alege tu! o instruieşte acesta cu lacrimi în ochi gândindu-se cum a fost el mereu obligat să facă totul pentru alţii. 
-Nu eşti mândru de mine, Harry? Am ales pentru mine! Pentru iubirea noastră! rânjeşte bolnav tânăra lăsând sângele de pe mâinile ei să se scurgă.

MommyMixxie MommyMixxie Jun 25, 2016
Ba da dar am editat de la persoana 1 la persoana a 3a si am uitat de cateva chestii. Daca mai vezi greseli anunta-ma cutie :))) <3
MommyMixxie MommyMixxie Feb 09, 2016
Love yaa @ArianaNicoleta ❤❤Am pus capitolul 8 ,apropo😂
MommyMixxie MommyMixxie Jan 07, 2016
Exact asta voiam sa obtin!Pentru ca asta va justifica ce se intampla pe parcurs😜💖
zDiaXw zDiaXw Sep 11, 2015
Imi place asa de mult! Esti prima "autoare"care mi.a atras atentia numai de la primul capitol. Bafta si pune next
madalinadaja madalinadaja Sep 11, 2015
Omg, esti geniala. Chiar te priepi sa scrii, astept uramtorul capitol
IordachiStefania IordachiStefania Sep 11, 2015
El e casatorit , dar o sa se indragostesca de Hayle . Dupa o sa aiba si un copil cu aia . ......deja imi place . Abia astept sa dispara lory din peisaj :)