Yes I'm Pervert Vamp!

Yes I'm Pervert Vamp!

111K Reads 8.4K Votes 21 Part Story
JINnie By SparkleLittleStar Updated Mar 25

"Bencinya aku tengok mamat miang tu.Macam dah kegatalan sangat".-Chumin

"Tarikan yang membuatkan jiwa lelaki aku memberontak.Rasa macam nak kiss aje kau kat sini.Btw,Nice Body. Fuh! I love it". -Jimin

Apa akan berlaku apabila ketua pengawas yang dingin , cool dan swag! dipertemukan dengan pelajar yang miang tahap dewa?
Namun..disebalik itu semua..terdapat SATU RAHSIA besar yang disembunyikan oleh si PERVERT itu dari pengetahuan orang ramai.Semuanya menjadi kucar kacir apabila si PENGAWAS mengetahui rahsia itu..

CREDIT TO OWNER: SparkleLittleStar
NO COPY PASTE/DUPLICATE MY STORY AND IDEA

taehyunghao taehyunghao Jan 15
Yeay!!! Author buat ff lagi!! Yaya mmg suka dngn ff yg author buat!!!
irdinnanzm irdinnanzm Dec 28, 2015
Daebak! Huhuu 😄 Btw, nama resort Sutera Harbour tu mmg ada atau ciptaan sendiri? 😁
Suhaiza03 Suhaiza03 Oct 22, 2015
Kenapa 'makanan'...?? Agak pelik...Btw mmg daebak!! Dri dulu smpi skrg daebak!! JJANG!!
Suhaiza03 Suhaiza03 Oct 22, 2015
Cehh...Suga ada gaya~ Jimin mmg daebak haha pervert tahap mampus hahaha!! Btw..I'll look forward to read the next chap author nim..^^