Suamiku Playboy Sengal

Suamiku Playboy Sengal

56.1K Reads 2.1K Votes 14 Part Story
Nanakenid_hipster06 By Nanakenid_hipster06 Updated Nov 05

Larra seorang gadis cantik, menawan, baik hati,peramah,dan seorang yang berwatakan misteri bertemu Firash jejaka kacak, kaya, berkarisma, bekerjaya, dan seorang yang ego tinggi plus sengal bagi larra

"Awak tahu tak awaklah lelaki pertama yang sangat sengal dan poyo yang pernah saya jumpa"
-Larra Adriana Bella Tan Sri Harez 

"Tak aku tak tahu yang aku tahu ialah buat kau sakit hati... hahaha"
-Tengku Firash Adam Mikhail Tengku Iskandar

Adakah mereka boleh berbaik dan menjadi seperti pasangan bahagia atau hubungan suci mereka akan terputus???? Apakah yang bakal terjadi.... tetapi mereka perlu mengingati satu perkara iaitu langit tidak selalunya cerah kadang2 akan mendung juga......???Apakah mereka akan bahagia???Nantikan kesudahannya di Suamiku Playboy Sengal

ainansh ainansh Apr 03
Ermm boleh tk erm ade perenggan sikit?  Sy tk thu nk bce mcm mne..  😁 sorry tegur
bulletproofZ bulletproofZ Dec 13, 2015
Apa nama heroin ??? Anak tan sri harez binti tan sri harez ??? Larra holding or cooperation bagai tak memberi tahu apa apa
bulletproofZ bulletproofZ Dec 13, 2015
I said before in previous chapter. Hero or heroin mesti anak datuk or tan sri or tengku or any tittle in malaysia. Why not jadikan watak ni anak pak najib ke or anak orang bijak pandai 3.78 pointer ke ??? Nk aku teka ending cerita ni
bulletproofZ bulletproofZ Dec 13, 2015
Dah lambat banyak hal pulak. Kau fikir ni macam mak kau panggil kau suruh tlg basuh baju. Kejap kejap. And baik boss dia . patut blh ada bangunan lapan belas tingkat.
bulletproofZ bulletproofZ Dec 13, 2015
Tahu x apa yg cliché.. Semua cerita melayu aku baca watak hero or heroine mesti anak datuk or tansri or tengku or any title yg ada kat malaysia lah . itu membuatkan aku bakar certain buku aku.
CahayaIllahi CahayaIllahi Nov 20, 2015
Byknya pekataan ku..aq....nk tw nama watak dlm citer ni..klu citer lwk lg syok..