Neighbours with the badboy

Neighbours with the badboy

49.6K Reads 2K Votes 9 Part Story
Tytjee By Tyrishasdl Updated Jul 03, 2016

Afstuderen van school, werk zoeken en succesvol worden, dat is iedereen z'n plan. Dat is niet zo moeilijk toch? School is niet moeilijk. Huiswerk is niet moeilijk. Afstuderen is niet moeilijk. Het leven wel. 

Ontmoet Emily Waterson, de nerd van de school. Emily zit in haar laatste jaar, haalt goede cijfers en is een aardig persoon. Er is geen reden om haar te haten, toch? Nou, waarschijnlijk is er wel een. Want waarom zou heel het Maren-college haar anders haten? Ze wordt gepest, uitgelachen en geslagen. Ze wordt gebruikt als het speeltje van de school. Ze wordt niet gerespecteerd. Ze is er voor de lol. De enige reden dat Emily op het Maren-college blijft is omdat het haar laatste jaar is en al haar 4e school... 

 En dan heb je Jacob Ryder.
De populairste jongen van de school. Hij is knap, gespierd en tot iedereens verbazing, best slim. Jake is de badboy van de school. Meisjes zijn verliefd op hem. Jongens zijn jaloers op hem. Maar, het belangrijkste: mensen respecteren hem. Mensen respecteren hem om het feit dat hij populair is.

Wanneer de nerd van de school gedwongen is om naast de badboy van de school te leven, veranderen de levens van beide. Allebei ontdekken ze nieuwe dingen van elkaar en beide ontdekken ze het pad van het leven. Er is alleen een klein probleempje: Ze haten elkaar. Maar, je weet wat ze zeggen. Er is een dunne lijn tussen haat en liefde...

 • badboy
 • haat
 • leven
 • liefde
 • nerd
 • vriendschap
_vickster_ _vickster_ May 03, 2017
Als je de V en c omdraait staat er Convers😂 leuk boek trouwens🖤
Helltotheno- Helltotheno- Jul 18, 2017
Wat ga je doen? Je hakken uitdoen zodat je niet op een moeder lijkt vergelijken met haar? 
               IM SO SORRY
xwhiteroses xwhiteroses Apr 30, 2017
Het is daar expres allemaal wit omdat sommige mensen denken dat als ze verschillende kleuren zien dat ze dood gaan. En om epilepsie.
writingmoonchild writingmoonchild Feb 10, 2016
OMG ik dacht dat het Brendan zou zijn omdat die nieuw was.... Wist ze nog niet dat Jake daar woonde dan? Ze gingen toch vaak op bezoek bij haar tante?
alicia-unicorn alicia-unicorn Aug 12, 2016
Is deze achternaam van "De wonderlijke wereld van gumbal"? Ben ik de enige die daar naar kijkt..
BxtchAlternative BxtchAlternative May 18, 2016
Ik ben bang voor het ziekenhuis als je een nieuws gaan vertellen denk ik gelijk OMG HET IS ERG IK HEB EEN ZIEKTE😕