[COMPLETE]Seventeen My Cousin

[COMPLETE]Seventeen My Cousin

58.6K Reads 5K Votes 55 Part Story
Farra By anishafarra Updated Jul 04

Cerita ni bermula apabila Kim Arra terpaksa mengikut ibu bapanya ke Korea untuk menghadiri perkhawinan sepupunya.
Semasa di majlis itu, dia terlihat ada group yang selalu diperkatakan temannya di sekolah. 
Cerita seterusnya mestilah baca, Arasso! 안녕!

  • coups
  • dino
  • dokyeom
  • fanfiction
  • hoshi
  • jeonghan
  • joshua
  • jun
  • kimarra
  • minghao
  • seungkwan
  • seventeen
  • the8
  • vernon
  • wonwoo
  • woozi
wahidahaimin wahidahaimin 4 days ago
Joshua be like pikir otak aq laju sgt ke nak bertindak balas .
wahidahaimin wahidahaimin 4 days ago
Lg satu klau utk perempuan panggilannya 'UNNIE /EONNIE bkn Noona /Nuna .
anishafarra anishafarra Nov 12, 2015
Ouh terima kasih. Insyaallah, saya update.. Tunggu part lain and vote okay!
anishafarra anishafarra Oct 04, 2015
Oh sorry. Yang haritu silap type... tak check spelling error sorry. Arra ni perempuan... hehhe sorry-sorry
Min_Chen Min_Chen Sep 02, 2015
avtually s.coups, junghan ngam joshua satu umo, tapi xpe lah awk punya ff kan, maybe awk nk buat diaorg lain2