Unattainable

Unattainable

41.6K Reads 1.6K Votes 20 Part Story
7usniya By e-stories Updated Feb 28, 2016

Hij schoof zijn stoel naar achteren en liep om zijn bureau heen. 
"Dan resteert er me niets anders dan je te verwelkomen in dit harde en concurrerende wereldje." Hij bleef voor me staan en stak zijn hand uit. Meteen stond ik op en schudde zijn hand. Zijn grote warme hand omsloot de mijne volledig en vreemd genoeg zorgde dat voor een hoop sensaties waar ik nog niet bekend mee was. 
"Dank u" antwoordde ik met een klein stemmetje. Zijn blik hield mijn ogen gevangen.
"Ik doe dit nooit. Ik geloof niet in tweede kansen" zei hij.
"Maar u zei net dat iedereen een eerlijke kans verdient" sprak ik hem tegen. Hij trok plots aan mijn hand waardoor ik bijna tegen zijn borstkas viel. Geschrokken keek ik op en merkte dat we erg dicht tegen elkaar stonden. Zijn lippen slechts enkele centimeters van mij verwijderd. 
"Niet iedereen. Jij wel." Oh. Ik slikte en probeerde weg te kijken van zijn intense blik. Hij leek me te doorboren met zijn goudkleurige ogen en ik begon het warm te krijgen. 
"Wel, prijs de Heer voor je o-zo genadevolle hart en dat je me deze tweede kans wilt geven." Zijn wenkbrauwen schoten omhoog en een kleine glimlach was aanwezig op zijn gezicht. 
"Er is iets aan jou dat ik niet uitleggen" gaf hij eerlijk toe, "en ik ben benieuwd naar meer." Ik hoorde de nieuwsgierigheid in zijn stem en kon hem slechts met opgetrokken wenkbrauwen aankijken. Wanneer ik merkte dat mijn hand nog steeds in de zijne lag, trok ik die pijlsnel terug en nam ik automatisch een stap naar achteren. Ik stak mijn klamme hand in mijn broekzak en probeerde me een comfortabele houding aan te geven. Zijn ogen waren nog steeds op mij gericht en ik waagde weer een blik naar boven. 
"Goed" sprak hij dan. "Ik verwacht je morgen. Op tijd." 

Volg me op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwe hoofdstukken! https://www.facebook.com/E-Stories-281029675428595/timeline/

Lunaah33 Lunaah33 Mar 05, 2016
Je bent mijn lievelingsschrijfster!! je bent zooooo goed ma sha allah, stop nooit met schrijven aub
oughti_hanane oughti_hanane Sep 27, 2015
Mijn complimenten, je schrijft zo erg in detail dat ik het voor me zie afspelen. Keep up the good work!
_amalel _amalel Sep 23, 2015
Wauw dit wordt zeker weer een super verhaal! Kan niet wachten tot je verder gaat
Niieeenn Niieeenn Sep 22, 2015
Je verhaal zal een groot succes worden, ik heb werkelijk genoten van je eerste hoofdstuk. Ga zo door  een heel mooi begin.
Miss-ZN Miss-ZN Sep 07, 2015
Waaaauw je schrijft FAN-TAS-TISCH!!!! Ik heb het al eerder op je nlog gelezen en ik zal daar morgen ook is ff een reactie plaatsen!  ♥♥
anoniempjee98 anoniempjee98 Sep 07, 2015
Omg deze vervolgjee is SUPER!! op je site had ik alleen een stukje hiervan gelezen.. maar dit is gewoon echt leuk. Ga je je verhaal ook hier schrijven of alleen op je site?