NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Mencari Mr.R

Mencari Mr.R

47.2K Reads 2.2K Votes 36 Part Story
AisyahHisham By AisyahHisham Updated Mar 10

Mr. R? Siapa tu Mr. R? 

Itu lah soalan yang sering bermain di fikiran Khairiya Izzati tatkala mendapat nota atau surat dari seorang lelaki yang digelar Mr. R. Hati dan mindanya kian tertanya-tanya siapakah lelaki itu.Adakah secret admire beliau? Atau seorang yang dia sangat kenali? hmmm...

""Hesy,kita ni pernah jumpa ke? Kenapa awak selalu bagi saya surat,chocolate,bunga? Takda perempuan lain ke awak nak bagi?"-Khairiya Izzati

"Okay,saya nak tanya awak..orang lelaki kalau bagi bunga,chocolate and surat kat seorang wanita...apa maknanya?" -Mr.R

Tetapi,jika dia tahu siapakah Mr.R, apa yang akan dilakukan oleh Khairiya Izzati? Meluahkan kata-kata cinta kepada Mr R? Mungkin,selama ini dia sudah jatuh cinta kepada surat-surat yang diterima olehnya..tapi,adakah dia akan jatuh cinta dengan pemilik surat itu?

"Saya...Khairiya Izzati perlu kan awak!"-Khairiya Izzati

"Khairiya Izzati...sudikah awak menjadi Mrs.R untuk saya?" -Mr.R

Apakah kesudahan pencarian Mr.R? Adakah mereka akan menyatu seperti pasangan-pasangan lain?

No comments listed yet.