Koleksi Seram dan Mistik sepanjang zaman - Slow update

Koleksi Seram dan Mistik sepanjang zaman - Slow update

97.9K Reads 3.3K Votes 31 Part Story
Simon Malik By SimonMalik Updated Jan 27

Ini adalah himpunan cerita seram, mistik sepanjang zaman.

At least; cerita yang berlaku atas diri aku la... Kalau cerita mulut tu aku tak jamin kesahihan... Takde sanad yang meyakinkan. haha.. 

Aku cuba kongsikan segalanya, dari aku zaman aku nampak Hidangan Hapy Meal adalah keterujaan yang mengkhayalkan sehingga aku menggeletar nak bayar duit yang kian mengecik

Enjoy... baca dalam bilik terang ye? Jangan jengah bawah katil nanti.. hehe.

p/s : Dem.. tak sangka aku melangkah masuk ke genre seram yang selama ni aku lari.

Aku dah biasa nampak benda termasuk semas main game online betul aku serius tak main main
xohohxRyukieka xohohxRyukieka Oct 06, 2015
Cuba la tnya abg awk..mungkin dia thu..sbb dia yg ajk awk tgk
                              .hihihi