Selecția

Selecția

25.4K Reads 3.1K Votes 30 Part Story
Clarissa By Clarissa Updated Dec 03, 2016

Cher Swanepoel este o Cinci si de ziua sa a primit în dar din partea familiei o rochie.
Dar nu avu mult timp să o țină de-o parte deoarece imediat ce la Raport a fost anunțat ca Amias şi Onix sunt gata să dea drumul Selecţiei pentru a-şi găsi fiecare câte o prințesă, părinţii ei au vazut în propria fiica o oportunitate de supraviețuire.
Pentru o persoana cu statutul său social aceasta este o şansă minunată, dar Cher nu pare la fel de încantată precum restul populației feminile din Ilea. Disprețul său față de Casa Regală este enorm, dar nu îndeajuns încat să nu accepte propunerea părinților săi de 'a încerca măcar'.
Nu îşi facea griji deoarece posibilitatea de a fi extras pentru Selecţia este de una la un milion.
Dar atunci când numele lui Cher va fi rostit la Raport obligand-o să îşi părăsească familia şi să meargă la palat pentru a concura alaturi de alte 34 de fete pentru iubirea unuia dintre cei doi prinţi, aceasta se va simți norocoasa sau nu?
35 de fete.
2 prinţi.
O competiţie ce va schimba viața fiecăruia.

Imi place mult inceputul,si sunt sigur ca dupa ce voi citi in continuare ma va fascina la fel de mult ca la inceput,ba chiar mai mult.
- - Oct 10, 2015
Chiar imi place ideea asta. Ma bucur ca te-ai decis sa faci un fanfiction dupa adevarata serie. Eu nu am citit-o si sunt curioasa cum o sa decurga totul. :)
FuhrerArmstrong FuhrerArmstrong Sep 05, 2015
Nu am citit cartea originală dar abia aştept să trec pe la capitolele tale :)
Katherinna Katherinna Aug 29, 2015
Imi place foarte mult inceputul,suna interesant inca din descriere. Sunt curioasa ce urmeaza,Cher chiar nu se astepta la asta . Abia astept urmatoarea parte,sigur o sa am mai mult de spus acolo.
               
               Fiecare print alege doar din cele al caror plic a fost selectat,sau din toate?