For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
TAKUT HANTU

TAKUT HANTU

96.1K Reads 4K Votes 13 Part Story
Izzat Haikal By IzzatHaikal Completed

"Wujud ke hantu?"

"Aku tak takut hantu la!"

"Sekarang zaman dh maju la, mana ada hantu..."

Antologi Cerpen Takut Hantu ini merupakan himpunan kisah2 seram yang menakutkan bg membuktikan kepada seluruh masyarakat mengenai kewujudan makhluk2 sebegini...sebahagian daripadanya adalah diinspirasikan daripada kisah benar...

Kalau berani, bacalah waktu malam...Boleh hantu join sekali!!!

  • horror
  • malaysia
  • patung
  • seram
  • shortstory
  • thriller
Jung_sha Jung_sha Sep 03, 2017
Awk boleh mintak no fon sbb saya mau chat dgn awk pasal hantu...saya ada grup creepy kalau pasal hantu ni boleh la share kat situ,boleh tak
Sufiezz_ Sufiezz_ Jun 13
Time tu aku pernah duduk luar rumah (kampung)elok-elok aku baring kat buaian tetiba nampak benda duduk atas pokok sambil pandang aku. Aku ingatkan burung ke apa, last-last aku tengok rupanya pontianak. Aku terkejut pastu terus trauma nak duduk situ. Mengigil badan doh
RasinahRazali RasinahRazali Jul 08, 2016
Baiklaaa bro .. Dah many mnulis .. Dulu ingat kau imaginasi je lebih.. Hahaha
YdaYuki YdaYuki Feb 21, 2016
bro,smua crita best...bro,org slalu ckp yg org slalu tulis crita hantu ni...x takut ke,bro?
GUCTAECI GUCTAECI Dec 31, 2015
Aku terfikir Jalan ni..kalau baca mesti ada yg terdouble kan N...hahaga...
sitisyafinaz sitisyafinaz Dec 28, 2015
Sebab itu lah aku mintak cuti klau mengaji time malam jumaat...hahahahaha