NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
TAKUT HANTU

TAKUT HANTU

82.5K Reads 3.2K Votes 13 Part Story
Izzat Haikal By IzzatHaikal Updated Dec 01, 2016

"Wujud ke hantu?"

"Aku tak takut hantu la!"

"Sekarang zaman dh maju la, mana ada hantu..."

Antologi Cerpen Takut Hantu ini merupakan himpunan kisah2 seram yang menakutkan bg membuktikan kepada seluruh masyarakat mengenai kewujudan makhluk2 sebegini...sebahagian daripadanya adalah diinspirasikan daripada kisah benar...

Kalau berani, bacalah waktu malam...Boleh hantu join sekali!!!

sitisyafinaz sitisyafinaz Dec 28, 2015
Sebab itu lah aku mintak cuti klau mengaji time malam jumaat...hahahahaha
-wangeun -wangeun Oct 04, 2015
tak seram langsung ah -.-  yeah memang susah nak buat seram sokay ah. gud luck bro
FinaKamil FinaKamil Sep 28, 2015
Boleh buat seram lagi?  Setakat ni tak ada pun yang sram..tapi good job lah .bukan senang kan nak buat story seram .