Academia Monstrilor

Academia Monstrilor

9 Part Story 2.5K Reads 150 Votes
AlinaDG By AlinaDG Updated 5 months ago
Coperta realizata de @TeresaWojcik
  
  Academia Monstrilor este o carte ce are in prim-plan viata unei adolescente ce invata la o academie de renume din Marea Britanie. Actiunea se petrece in jurul anilor 1900. 
  Kendra Skinner, este una din elevele Academiei Franklin, ce era impartita in 2 mari categorii: fete si baieti.
  Fiecare categorie avea mai multe clase. Clasa de copii destepti si cu parinti cu bani, clasa de copii normali si destepti, si clasa de copii aia destepti, mult prea destepti, si ciudati, care de obicei sunt marginalizati.
  Kendra, era o fata obisnuita, cu parintii oameni de afaceri si foarte cunoscuti, dar care a preferat sa intre in clasa 2, cea cu copii normali, decat sa fie considerata o increzuta.
  Academia Monstrilor nu se refera la monstrii in adevaratul sens al cuvantului, ci la personalitatea elevilor, dupa lasarea intunericului...
Interesant pana akm, astept nextu. Tr sa ma anunti cand il publici. Ms
Imi place ca mi-ai folosit numele...si vezi ca la o propozitie te-ai repetat cu un cuvant. Stiu nu este asa grav la un cuvant , dar vor mai urma si altele. Este interesanta sper ca vei reusi sa mai scrii , pare o poveste OK si chiar vreau sa vad ce idei vei avea in continuare. Succes la scris ! :)