NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Creepy things

Creepy things

50.7K Reads 3.1K Votes 24 Part Story
cry baby By _purplehair Updated 3 days ago

Când citești asta, asigură-te că e încă zi. Dacă vei citi în miezul nopții, cu luminile aprinse, există riscul ca acestea să se stingă singure și tu să suferi un atac de cord. Și dacă citești pe întuneric, fară să le aprinzi, probabil că cineva te va pândi din colțul cufundat în întuneric al camerei. A doua măsură de siguranță pe care te-aș sfătui să o iei, este aceea de a nu citi niciodată cartea atunci când ești singur acasă. Când ești singur și e liniște,  vei avea impresia că auzi pași sau alte zgomote ciudate. Sau poate chiar se aud, depinde. Așa că ai nevoie de cât mai multe persoane în jurul tău, de preferat gălăgioase. Atenție! Muzica dată la maxim nu va funcționa. Spiritele vor observa că nu ești atât de curajos de îndată ce pornești muzica, iar în acest mod le vei atrage. Bun, iar a treia măsura, și poate și cea mai importantă, NU-ți fie frică! 
Ei, bine, drag cititor, lectură plăcută (asta în caz că nu te-ai răzgândit) și sper că nu te-am speriat prea tare. Va fi distractiv, promit!

AncaPrejbeanu AncaPrejbeanu 5 days ago
Legenda spune că ai speriat 99% duar din descriere ....😂😂😂
GeoJ666 GeoJ666 Jan 30, 2016
Super XD. Cred ca doctorul mai ca facuse infarct, de chiar nu facuse :)))
MartaOdibo MartaOdibo Dec 09, 2016
Ai scris la titlu brățară roșie și în poveste ai scris brățară alba
Kimafaveru Kimafaveru Jan 06, 2016
Aiii de p*la mea Doamne....era puţin horror ca batranul avea bratara rosie. Da cand a ridicat femeia mana...ai esti malefica :)))
_purplehair _purplehair Sep 07, 2015
Deocamdată doar le traduc, dar în curând îmi voi publica propriile creații şi voi specifica (,) care sunt acestea. Mersi de părere şi de voturi. :)
creepy-bunny creepy-bunny Sep 06, 2015
Iubesc povestea asta dar îmi aduc aminte destul de bine că am citit-o și pe engleza :3 Tu le scrii sau doar le traduci?