The new one >> Returning

The new one >> Returning

80.6K Reads 7.7K Votes 148 Part Story
MaRiNeLa By mel-ss Completed

Kristina je sedamnaestogodišnja djevojka izgubljenih snova i slomljenog srca. Čvrsto je vjerovala da su dobri ljudi nestali i da je osoba s dobrom dušom baš poput endema. 
Svaku večer bi patila za njim, Borisom, svojoj prvoj ljubavi koja je otišla za snovima obećavajući da ju neće zaboraviti i da će ju zauvijek voljeti. No to tako ne biva, odlaskom u Italiju, Boris upoznaje novo društvo i krši dano obećanje, te ju zaboravlja. Zadnje njegove riječi upućene njoj, bile su da je bolje da se rastanu. I tada naš junak Kristina shvaća da voli pogrešnu osobu.
Bila je ona obična mlada djevojka koja je nakon prekida s Borisom svoje dane posvećivala nogometu i lopti. Istinski vezana za klub iz mjesta u kojem je odrasla, prisustvovala bi svakoj utakmici. Baš kao i obično, početak svake nove sezone je značio i dolazak novih pojačanja. I tu se pojavljuje on, Toni, osamnaestogodišnjak koji završetkom klasične gimnazije iz Nogometnog Kluba ''Marsonia'', odlazi u nešto slabiji klub u malenom gradiću na istoku Hrvatske. 
Dečko tamnije puti, crne kose i tamnih, gotovo crnih očiju, odmah na prvoj utakmici okupira Kristinine misli, ureže se u pamćenje ne planirajući ju tek tako lako ostaviti na miru. 
Priča počinje na prvoj sezonskoj utakmici kada Toni istrči na teren u dresu s brojem 16. I tog trenutka, ona postaje navijač koji je redovno dolazio na utakmice, a on novo ljetno pojačanje. 

Priča isprepletena lažima, boli i patnjom, malo po malo odvodi Kristinu u sasvim novi svijet. Očaravajući ju svakim danom sve više i više težnja za njim je bila prevelika. 
Događaji prošlosti, sadašnjosti pa tako i budućnosti, pratit će ih u stopu.  Istina je da neće biti nimalo lako, no zar ne kažu da ljubav sve pobjeđuje?

The New One-completed!
Returning-completed!

Ansiii13 Ansiii13 Jun 03
OMG PRICA JE VRH👌 Mozes li molim te procitati bjanka17price zaista su divne molim te mnogo bi mi znacilo jer kao sto vidim dobro ti ide pisanje pa mozes da das i neki savjet
AngelOfDeath4ever AngelOfDeath4ever Mar 19, 2016
http://w.tt/1TWCiT6 Read my new books....every day new update
ajlinpetrova ajlinpetrova Dec 15, 2015
Prvi put sam naletila na tebe i tvoju pricu :) nadam se da se citamo jer ja necu stati dok ne procitam sve do jedne ;(
nelsysa nelsysa Dec 11, 2015
Que lastima! No puedo leerla... Esta escrita en un idioma que no comprendo!!! Pero a de ser muy buena la historia ♥
Zaljubljeni_Sanjar Zaljubljeni_Sanjar Aug 26, 2015
Ovo je prva prica o fudbalu koju sam citala, mada ipak mi vise mirise na ljubav. Svidja mi se tema i cini se da si odlucila da ozbiljno obradis svoju ideju koja je zaista dobra. Samo tako nastavi :)
KateMilich KateMilich Aug 25, 2015
Ohohooo, priča ti je baš super! Jedva čekam nastavak :))♥